Lányok szerintetek homoszexuálisnak hat ha egy fiú szedi a szemöldökét, vasalja a haját és borotválja a hónalj és a fanszőrzetét?
17:51-es válaszolóval teljesen egyetértek. Szinte szó szerint leírta amit gondolok.
23/N
20/L
Szemöldökszedést max. h ne érjen össze.
Hajvasalás hát ha nem arcranalyt emo akkor talán..
Hónaljborotválás - nálam kötelező, nem bújok ágyba 2 hónaljhóddal :D:D én nem szeretem, de hát amint látod felettem a csajoknak nem baj, egyénfüggő :P
Szemöldök ha össze ér akkor szedje a pasi is, de a formára szedés már gáz.
Hajvasalás kicsit, de ez is attól függ hogy milyen a haj
Borotválás hónalj és fanszőrzet, kötelező a mellkas (bár nem kérdezted) szeretem ha borotvált, de ha nem az az sem baj.
Szerintem egyáltalán nem.
Inkább mondanám ezt a dolgot egy alaphigiéniának. Ha annyira nem vészes a szemöldök akkor nem muszáj szedni, de ha olyan, mint fentebb említették, akkor tényleg jobb. A hónaljszőrzetet és speciel nagyon nem bírom egy fiúnál sem, szóval tessék csak, tessék!
hajvasalás - ha nem emo, ha emo, akkor is tedd, ahogy jónak látod. nekem nagyon tetszenek azok a srácok például akiknek nagyon jól ki van vasalva a hajuk, és mégis látom az arcát :D
Nálam személy szerint csak a szemöldökszedés kérdéses,a többivel semmi gond,sőt Én el is várom a páromtól:-)
A szemöldököd akkor szedd,ha összeér a kettő,vagy tényleg egy dzsungelre emlékeztet és csúnyít,de akkor se formára szedd,mint egy lány :-)
A többi az abszolút Tőled függ,a stílusodtól,és hogy Neked mi tetszik.Én mindegyiket pártolom:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!