Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most őszintén Fiúk, Lányok...

Most őszintén Fiúk, Lányok aki borotválja a hasszörzetét és a mellszörzetét fiú létére az nem buza kicsit? :D és ha cikizi a társát aki meg nem borotválja?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 16:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
jah és akit baszogatnak e-miatt az én vagyok pedig eggyeltalán nem vagyok ősember, épp hogy van egy kis férfias szőr rajtam ennyi...
2010. márc. 3. 16:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Én megkérem a páromat hogy mikor nyaralni megyünk borotválja le a hasát de nem alul hanem a mellénél!!De ha nem teszi nem zavar egyáltalán szeretm mert férfias
2010. márc. 3. 16:36
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
hat a honalj és az intim szortelenites nem gaz, söt higienikusabb, viszunt a has és mellkas szortelenites csak akkor jo, ha tenyleg dzsungel van rajtad és ha leborotvalod, a szép izmaid latszanak ki és nem a kidolgozatlan test.
2010. márc. 3. 16:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Van a lányoknak egy része, aki a csupaszra bukik. És van a - remélhetőleg - többség (a komolyabb, érettebb típus), aki meg nem.
2010. márc. 3. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:

a yeti tipus télleg jobban teszi ha borotválja, bár a rövidre nyírás is elegendő. de az apró és kevés szőrt ne borotválják mert az télleg búzás a fullcsupasz.

amúgy nefglalkozz ezzel, ezis csak egy újabb hülye divathullám, majd befejeződik

2010. márc. 3. 17:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Várok még!
2010. márc. 3. 17:22
 7/11 A kérdező kommentje:
jah igen hát a honalj meg intim az alap sztem is.
2010. márc. 3. 17:24
 8/11 anonim válasza:
Én rockker vagyok... alap ha egy ilyen típusú ember borotválja, akkor langyi..szerintem...Mondjuk szerintem amúgy is az:)
2010. márc. 3. 17:28
 9/11 anonim válasza:
Szerintem meg attól függ,h kinek mi tetszik,én pl szeretem ha a pasinak csak a keze és lába szőrös.De szerintem nem "búzás",csak egy másik stílus,m úgy érzi jobban magát,vagy higiénikusabbnak. :)
2010. márc. 3. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor én a komolyabb, érettebb típusba tartozom. :)

Nekem egyáltalán nem tetszik, ha a hasát, mellét borotválja!

2010. márc. 3. 19:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!