Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az hogy lehet hogy egyszer...

Az hogy lehet hogy egyszer már elhasználtam egy egész tégely arckrémet és most, hogy újra vettem már fel vannak tőle dagadva a szemeim?! Dobhatom ki?

Figyelt kérdés

Alapvetően érzékeny bőrre kifejlesztett márka, mixa arckréme.

Mikor először használtam, valóban irritálta a szemem, de aztán semmi gondom nem volt vele

Most újravettem és nagyon csípte a szemem, másnapra vörös körülötte a bőr és csúnyán fel van dagadva...

Ugyanaz a krém és most már nem bírja a bőröm, főleg a szemem körüli bőr?

Azért ragaszkodom hozzá mert gél állagú és nagyon puha lett tőle a bőröm...

amivel eddig előtte semmi gondom nem volt azt már nem lehet kapni sehol...

Dobhatom ki?

ma 10:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Azért nem kell kidobni, próbáld ki úgy, hogy a szemkörnyéket kihagyod és oda keress valami direkt oda való krémet, azoknak (elvileg) nem szabadna irritálniuk a szemedet. Az arcod többi részére használd el, ha ott nem okoz problémát.
ma 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!