Nagyon fontos a modelltanfolyam elvégzése (a modellkedéshez)? És ha igen, kb. mennyibe kerül? Egyáltalán hogy működik ez?
Szóval, itt a Gyakorin olvastam, hogy kötelező elvégezni egy modelltanfolyamot, enélkül rád se néznek válogatáson. És még olyat írt a válaszoló, hogy minimum 80ezer HUF.
De hogy működik ez a tanfolyam?... Leckéket adnak járásból, pózolásból, vagy micsoda?:D... Megadják, mit egyél?
Nem értem én ezt! Segítsen valaki! Tapasztalatot is írjatok! 15/L
Én jártam modelltanfolyamra. 8 alkalom volt 50 ezer!
Járni tanultunk, különböző dolgokat h kell a kifutón bemutatni, pl cipő, kabi, ékszer, sapi, kalap, sál, stb.
2x volt sminkelés.
Olyanokat tanultunk, h hogyan kell párban menni, v egy egész csapattal.
Utólag sztem tök fölös volt, mert azt ígérték h utánna kiajánlanak, s abból nem lett semmi.
Sokan ebből élnek. Beetetnek mindenkit, hogy majd top modellt faragnak belőle "minimális" befektetésért cserébe, ami gyorsan megtérül, mert kiközvetítik, akár külföldre, és pár év múlva már világhíresség lesz. Ja és hozzáteszik, hogy ők ilyen-olyan elismertek, meg XY cégeknek közvetítenek és bla-bla...
Természetesen a pénzt felmarkolják, a többi pedig csak "marketing". (gondolj bele, ha a 100ezer forintos képzésüknek csak ha 20 lány "bedől", máris kaszáltak két milliót!!!).
Ezért szaporodnak gombamód a "modell iskolák", de természetesen az igény a modellekre nem nő, így sokan soha az életben nem kapnak munkát.
Szia!
Ahhoz, hogy elkezdd a modellkedést semmiképpen nem szükséges modelltanfolyamt elvégezned, hiszen a színvonalasabb ügynökségek úgyis segítenek neked, megtanítanak magassarkúban járni, egyebek.
Ne dőlj be az átveréseknek, mindig nézz utána, hogy hova mész el és főleg, hogy mire fizetsz!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!