Jó modelltanfolyam Budapesten? Tapasztalatokat is írjatok, akinek van!
Figyelt kérdés
Több tanfolyamról hallottam már, ami csak szédítés... Milyen tapasztalataitok vannak? Hová érdemes elmenni? És milyen árban vannak?2011. szept. 1. 15:23
1/9 anonim válasza:
Először is? elmúltál már 175 cm? kevesebb vagy mint 60 kg? Ha nem: különleges arcod van, és sovány vagy?
2/9 A kérdező kommentje:
170 cm alatt vagyok. És igen, 60 kg alatt. Több hozzáértő is mondta már az arcomra, hogy modell arcom van.
2011. szept. 1. 15:31
4/9 anonim válasza:
És a több hozzáértő miért nem juttatott be a modell világba?
5/9 A kérdező kommentje:
Mert nem kötelességük. Egyszer találkozom valakivel az nem azt jelenti, hogy bekell juttatnia.
2011. szept. 1. 16:04
6/9 anonim válasza:
De ha valakiben látok lehetőséget(és pénzt) akkor azért megpróbálom bejuttatni, nem?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem, mert azzal ő nem keres.
2011. szept. 2. 15:32
8/9 anonim válasza:
Lehet modell arcod, de akkor vesznek fel, ha modell magasságod is van, ami 174 centi fölött kezdődik.
9/9 anonim válasza:
Nem éri meg egy tanfolyam se.. lehúzás az egész, amiket a honlapjaikon írnak, hogy ilyen meg olyan divatbemutató lesz a vizsa.. stb ahol híres emberek, média képviselői részt vesznek.. ez mind szédítés. Amint a pénzt beszedték tőled, lenyomnak egy gagyi tanfolyamot 3-4 nap alatt, és ennyi. Soha többet nem hívnak, és az oklevület látván az egész szakmában csak röhögnek rajtad... Mert tudják, hogy átvertek.. nem is kicsit. :) Ha modellkedni akarsz, próbálj meg fotósokat keresni TFCD alapon, ez ingyenes is és a képeket is megkapod retusáltan. ezekkel pedig később bármelyik ügynökséghez jelentkezhetsz. Nehéz a bejutás, de ha olyan körökben tudsz mozogni, akkor menni fog. A véleményemet a Rivercast modellügynökség tanfolyamára alapozva írtam. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!