Milyen a műköröm? Akinek van, írjon tapasztalatokat.
Figyelt kérdés
16éves vagyok és műkörmöt szeretnék...nagyon tetszik:) kis esztétikusat, épp hogy kicsivel nagyobb legyen a körmömnél, és négyzetes formája legyen..de valahogy félek tőle..nem az ár miatt, hanem hogy attól félek h drágán megcsináltatom és majd aztán kényelmetlen lesz, nyomja az eredeti körmöt vagy ilyesmi...de tényleg nagyon szeretnék :) Kérem, akinek van műkörme írja le hogy milyen érzés vagy hogy szokott hozzá...mennyi ideig tart amíg a szalonban ülök..(am amikor csinálják az ugye nem fáj?)
2011. márc. 30. 19:19
1/6 anonim válasza:
Ne... annyira természetellenes, még a legkisebb is, hiszen ráteszik a körmödre tehát vastagabb lesz ami meglátszik. És ezzel a saját körmöd is tönkre fog menni. Inkább azt ápold és sokkal szebb lesz. Miért kell a mű ha van saját?? Nem kell minden divathülyeséget követni.
2011. márc. 30. 19:27
2/6 anonim válasza:
Ha rendben vannak a körmeid, szépek, egészségesek, ne csináltass, csakhogy legyen neked is. A műköröm azoknak való, akiknek csúnya, lerágott illetve nagyon gyenge körmei vannak. Nekem pl azért van, mert van egy barom szokásom (tépkedem a körömágybőrt és a hüvelykujjam körme undorító hepe-hupásra nőtt emiatt) és ha műkörmöm van, azzal nem tudom ezt csinálni. De amint már nem lesz késztetésem ezt csinálni, le fogom szedetni.
2011. márc. 30. 19:44
3/6 Kim88 válasza:
szia!
első alkalommal kb. 2,5 vagy 3 óra az építés. A töltés utána már csak kb.2-2,5 óra. (nyilván a hossztól és díszítettségtől függ)
nekem régóta van, kb. 2 éve, nem bántam meg. nem kopik le, nem törik le és szép. Én hegyeset hordok épp, de régen kocka alakú volt. Mindent ugyanúgy lehet vele csinálni, (főzni-mosni-takarítani-kertészkedni) minden csak szokás kérdése.
csak bátran, hajrá!
üdv
2011. márc. 31. 09:49
4/6 anonim válasza:
En elsore mar stilettot csinaltattam meg anno.
Azota folyamatosan van sokkal szebbek igy a kormeim,mert amugy kicsit tomzsiek az ujjaim (nem vagyok kover csak az ujjaim nem szep vekonyak, hosszuak) sokat tud javitani az osszkepen a mukorom. En szemely szerint nagyon szeretem es mindent tudok vele csinalni, dolgozni is siman.
De vannak olyanok akik nem birjak elviselni. Mert erzik,hogy az eredeti kormuk le van ,,fedve``. Igy ugy erzik,hogy nem lelegzik a kormuk..stb es nem tudnak veluk banni. Szoval nem lehet igazandibol megmondani,hogy neked valo vagy sem. Ki kell probalnod. De eloszor mindenkeppen valami kicsit csinaltass.
2011. márc. 31. 10:23
5/6 anonim válasza:
Szia! Én is 16 éves lány vagyok, nekem először nyáron lett műkörmöm, beleszerettem teljesen, azóta mindig van. Mindig egyszerűek, igaz, nekem a mandula v. a hegyes forma jobban tetszik, mint a kocka. Az ismerőseim folyamatosan dicsérik a körmeim, meg az is jó érzés, amikor nap közben ránézek, és látom, hogy kis csinos :) Egyáltalán nem kellemetlen, nem fáj(esetleg, ha porcelánt csináltatsz és letörik). Zselés körmöt ajánlanám neked:) remélem segítettem!
2011. ápr. 2. 20:05
6/6 anonim válasza:
nekem 15 évesen volt először..azóta is imádom csak középsuliba tesitanár nem engedi.. de amúgy nem fáj csak amikor a körömágyamról vágta le a bőrt akkor belevágott.. na az fájt. de ugyanúgy lehetett vele tényleg mindent csinálni. csak a szűk nadrág felhúzásával volt egy kis problémám:) ja és én rágtam előtte a körmeimet szal nagyon kicsik voltak és elég nehezen tudta ráépíteni. úgy hogy mielőtt mész növessz egy kis körmöt ( pl nekem 1 hét után lepotyogtak mert a lerágott körmeimre nem lehetett rendesen megcsinálni) és nem csúfította el a körmöm. nemgombásodott be meg semmi. unokatesómnak 4évig folyamatosan volt műkörme és az ő körmének sem lett semmi baja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!