Megfelelő méreteim vannak modellkedéshez?
Magasság: 180 cm
Testsúly: 65 kg
Mellbőség: 92 cm
Derékőbőség: 70 cm
Csípőbőség: 95 cm
Deréknál még -3-5 centi (a 10 nagyon sok lenne) és teljesen jók a MÉRETEID. De láttam már hasonló méretű gyönyörű, sportosan karcsú lányt és olyat is, aki ilyen méretekkel is töltött galambnak tűnt (ami alapjáraton nem gond, mert nagyon jól nézett ki, de egyértelműen NEM modell alkat a mai elvárások szerint).
Ami fontos még, az az arc, a haj és az, hogy ezek a méretek rajtad "hogy állnak".
Nem. :S Én modellkedem kiskorom óta, szóval tudom.
Csípő maximum 90-91 cm, de inkább 85 körüli. A derék maximum 60 cm. És kisebb mell.
(én pl. 80-60-89)
De szerintem ne akarj csak a modellkedés miatt lefogyni, mert ígyis nagyon csinos lány lehetsz, szóval felesleges.
Szerintem a derekad kicsit szeles...
A modelleknek 34-36-os ruhakat "kell" hordaniuk, marmint ugy tudom, hogy ezeket a mereteket viselik a kifutokon.
Nem tudom, hogy neked mi a mereted, de en 178 cm vagyok, 60-62 kg jelenleg, a mellbosegem 89 cm, a derek 62 cm, a csipo 91, a comkorfogatom 50 cm es igy hordok 34-36-os ruhakat. Sulyra nem tunik soknak kettonk kozott az elteres, viszont en napi szinten sportolok, alakformalo edzeseket csinalok, igy eleg izmos vagyok, az izom tobbet nyom. Epp emiatt a suly szerintem nem igazan szempont, inkabb a cm es a forma.
De par honapja peldaul 56-57 kg voltam, akkor a 34/xs sem allt jol rajtam, az is keves.
Ha butasagot irtam, akkor bocsi, abszolut nem vagyok kepben a modellkedessel kapcsolatban, csak regebben neztem egy riportot divattervezovel, a modellvalogatasrol beszelt es o mondta, hogy ilyen meretu ruhakat adnak a lanyoknak, atalakitas nincs, akire ez nem jo, azzal nem dolgoznak, vagy keressenek masik ugynokseget.
Am szerintem a derek/csipo arany nagyon fontos, mindegy hogy milyen modellrol van szo.
csipőő:SS és talán a súly
de am küldessz képet?(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!