Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nincs a mai lányoknak...

Miért nincs a mai lányoknak egyéniségük? Ilyen buták?

Figyelt kérdés
Csak engem idegesít, hogy csak egymást majmolják, nincsenek önálló gondolataik vagy ötleteik?(TISZTELET A KIVÉTELNEK) Gondolok itt a felülnézetből fotózott fürdőruhás képekre(szexi meg minden, de csinál az egyik és mindenki más elkezdi leutánozni? Nagyon gáz, holnaptól az lesz a menő hogy nyakig felhúzott rövidnadrágot hord mindenki mint egy pelenka ők is azt fognak, ja várjunk csak igen azt csinálják...) instragramos starbucksos poharas képek(rohadt irritáló). Az utcán meg úgy jönnek szembe mintha gyártósoron gyártották volna le őket. Rengetegen teljesen életképtelenek egész nap a facebook, instragram és twiter előtt élik az életüket nézik egymást és majmolják azt ami a "menő". Ez a yolo meg swag egyenesen hányadék kategória.

2013. júl. 18. 12:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én azért elég sok normális lányt látok/ismerek, az én sulimban pl nem menő tipikus narancssárga bőrű-kacsaszájú-feltolt mellű-platinaszőke-buta plázacicának lenni.

Más helyeken viszont utánuk kapkod az összes fiú, mert hogy ők egyediek. Ezekben a társaságokban meg az átlagos lányok vannak "elnyomva".

Amúgy igaz ez fordítva is, néha a fiúk is elég érdekesen tudnak kinézni/viselkedni...

2014. márc. 2. 10:46
 22/22 anonim válasza:
én azokat a lányokat utálom aki beszélni nem tud. szoval minden mondtad tele van azzal hogy : ge,.ci , izé, fas,.zom,kur,.va meg ilyenek és olyan buták mint 2 kg kutyas,.zar
2014. aug. 2. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!