Miért nincs a mai lányoknak egyéniségük? Ilyen buták?
Amíg erre van igény...
Sajnos van, mert ha a leglapátképűbb kis takony leányzó kirak egy hű de menő képet a legtrendibb(hányadék legtöbbször)ruhában és csücsörítve, közbe 2000 fiú likeolja 5perc alatt, akkor ez nem is fog változni.
A fiúk főleg serdülőkorban inkább az ilyen bevállalós(...na jó nevezzük ribinek)lányokkal foglalkoznak, annak reményében, hogy megfektethetik.Persze a külvilágnak csak annyi szűrődik le, hogy azért ugrálják körül mert "menő".
Mint már előttem a fiúk sem különbek, 45kg vasággyal, festi a száját, "páwa"vagy franc tudja mi.
Jó lenne ha mindenki rájönne, hogy az egyediség igenis jó.
Mi az a yolo?
Am nekem is elegem van az ilyenekből...............
# 8 akkor be kéne robbantani azt a westendet valamikor:D
yolo=you only live once (1 perc google volt)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
N akkor ezt a gyereket nézzétek, rémálmotok megtestesítője és teljesen illik rá minden szavatok. Ebbe azért a média is ludas, hogy így lebutítja az embereket, ez a célja...
Nagyon igazad van.
A kedvencem, hogy úgy vonulnak az Árkádban a Starbuckos poharaikkal a 13-14 éves csitrik, akiket csak ide engedtek el péntek délután anyuciék, hogy a lenéző pillantásaiktől én érzem magam senkinek mellettük elhaladva. Holott csak az van hogy nincs rajtam 2 kiló smink és nem hordok nagyon menő, kicsit sem hamisított LV táskát egyenesen Kínából.
A másik meg hogy elvárják a TISZTELETET. Az mi? SUliban is a tőlem egy-két évvel fiatalabb divatmajmok csoportosan vonulnak a folyosókon, szigorúan egymás mellett (!), és akkor még te került ki őket, mert ha nem akkor neked jönnek..
Na jó, ez már más téma, de akkor is.. Egy hülye elkezdi és a többi véletlenül sem marad ki belőle. Arrrrg.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!