A barna hajú, bőrű, szemű lányoknak milyen színű ruhák állnak jól?
Figyelt kérdés
És a most divatos púderszín, mentaszín mennyire megy a napbarnított bőrhöz?2013. ápr. 28. 12:26
1/2 anonim válasza:
Sötét haj, sötét szem és barna bőr kombinációhoz minden szín jól áll. Én fekete hajú, fekete szemű és szolis vagyok. Minden nagyon jól áll, az élénk színek meg csak úgy világítanak rajtam. És mindig van rajtam valami szivárványszínű kiegészítő is, mert az nagyon fel tudja dobni a sötét bőrt ;)
2/2 anonim válasza:
a kontrasztos dolgok általában jól néznek ki, szóval a barna bőrhöz kifejezetten előnyösek a világos színek, kiemelik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!