Melyik szemceruza illetve szemöldökceruza illik barna hajú és barna szemű lányoknak? ( az arcszín átlagos, világosbarna )
a fekete szemcerka minden féle szem/haj típushoz megy. Szemöldök ceruzából meg mivel barna a szemöldök van,akkor válassz barnát.
Miss sporty szemcerka elég tartós,nem kopik le hamar,és jól fog
Szerintem az Avon szemceruzába nagyon jó!
szemöldökre én port ajánlok, de a ceruza se rosz! a port úgy kell alkalmazni hogy egy pici ecsettel (ajakecset, vagy ilyesmi) a porba mártani és húzogatni mint a cerkát!
mivel barna a hajad és a hajad, neked a melegebb árnyalatok állnak jól: ilyen p: barna, arany, a lazacszín, narancs, krém, bézs, a zöld, és ezeknek az árnyalatai! ha használsz szemcekát, akkor én a helyedben raknék a szemedre is egy kis port, nem kell hogy feltünő legyen, pl barna szemcerkához, halványbarna, vagy bézs szemhélypúdert!
visszatérve a szemöldökre: arra figyelj, ha kerek arcod van akkor a szemöldöködet iveld, és ne kerekitsd, ha pedig kockásabb és hosszukás az arcod akkor pedig kerekitsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!