Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A nagymellű lányoknak télleg...

A nagymellű lányoknak télleg lóg mellűk a toppostól?

Figyelt kérdés
Én 14 éves lány vagyok és 80 G - GG -s mellem van é nagyon lóg meg nem jó a formája meg a bimbó rész se ott van ahol lennie kéne meg ilyenek....sosem tudtunk még venni olyan melltartót ami télleg tökéletes lett volna...régen mindig ilyen toppoat hordtam mint az Ah Bra meg ilyenek de ebből is 2-3-at egymásra hogy tartson valamit...de mostmár kb 2 éve vettünk kosarasat...ami pár napig jó de pénznen szűkölködünk így csak egyet vettünk eés az kinyúlt és így már nem valami jó...de most itt a nyár úgy is itthon vagyok így nem veszek fel.melltartót hát ha egy kicsit átalakul a formája vagy valami...csak melóba veszek fel 2 ah brat,ettől fog jobban lógni?
2013. júl. 10. 02:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit csinálsz a melóba' 14 évesen?
2013. júl. 10. 03:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg besegít a családnak a kertben, kedves első.

Vagy mire gondoltál?

2013. júl. 10. 04:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, kellene a melltartó. Ha nem hordasz, akkor a súlya húzza lefelé és csak még jobban lógni fog :( A mellizomzat erősítése meg a lógos mellen nem segít sokat
2013. júl. 10. 04:55
 4/5 A kérdező kommentje:
anyukámnak segítek a munka helyén,fizikai munka 12 órás:) nekem sokkkal kényelmesebb így melltartó nélkül egyátalán nem érzem azt hogy húzná le vagy valami...csak mindig hintőporozom hogy ne izzadjon be alatta
2013. júl. 12. 06:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Csodálatosak lehetnek a melleid! Imádom az ilyen hatalmas, természetes ciciket.
2014. febr. 9. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!