Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak miért jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért jönnek be a nagymellű nők? 15 éves vagyok és úgymond túl érett szinte minden testrészem. A mellem is akkora mint a playboy lányoknak a magazinokban.

Figyelt kérdés
És ez eléggé zavar mert nemegyszer volt már molesztálási ügyem...szeretném a továbbiakban ezt elkerülni!!!!
2010. márc. 22. 18:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

az jó

msn??

2010. márc. 22. 18:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre..nem mostanában voltak a molesztálási ügyek..úgy kb 2-3 éve..de a jövőben is szeretném ezt elkerülni.
2010. márc. 22. 18:50
 3/17 A kérdező kommentje:
most mondtam hogy ezt egyáltalán nem akarom!
2010. márc. 22. 18:51
 4/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne baj :)

17/F

2010. márc. 22. 18:51
 5/17 anonim ***** válasza:

Nemegyszer volt molesztlási ügyem? :-O

Bővebben? :-O

2010. márc. 22. 18:52
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát...kisebb koromban mikor már fejlődni kezdtem.Eljártam egy lovardába..egy idő után kikezdett velem a pasas mikor a felesége is otthon volt.Mondtam a szüleimnek de félbemaradt mert nemakartam felhajtást.
2010. márc. 22. 18:53
 7/17 A kérdező kommentje:
ők erőszakosdkodtak h tanuskodjak de nemmertem.CSaládja volt.
2010. márc. 22. 18:55
 8/17 anonim ***** válasza:

szupernormális ingernek hivják.

egy könnyebb példa: egyik madárfajnál tesztelték, hogy ha a tojó elé tesznek egy normális, saját tojást, és egy strucctojást, akkor melyikre ül rá. mondani se kell, a srtucctojást választotta. a pasiknál is ugyanez van, ha nagy mellett, telt ajkakat, vagy nagy szemeket látnak akkor nem tudnak normálisan viselkedni (tisztelet a kivételnek, aki képes az állati ösztöneit kordában tartani).

nos röviden ennyi, remélem megfelelő választ kaptál =)

2010. márc. 22. 19:00
 9/17 A kérdező kommentje:

[link]

ittis elég durva dolgok vannak..na az enyimek sem voltak nagyobbak...elég régen volt...

2010. márc. 22. 19:00
 10/17 anonim ***** válasza:
nem a mell mérete tesz azzá aki vagy, de amúgy nem baj ha vkinek azér foghati vmi, nem azt mondom h legyen dinnye nagyságú, de ilyen sajtburger(nem jutott más eszembe, de ez már jó nekem) méretű az pont jó, kézbevaló, nem is nagy, nem is kicsi
2010. márc. 22. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!