Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért jönnek be a nagymellű nők? 15 éves vagyok és úgymond túl érett szinte minden testrészem. A mellem is akkora mint a playboy lányoknak a magazinokban.
Figyelt kérdés
És ez eléggé zavar mert nemegyszer volt már molesztálási ügyem...szeretném a továbbiakban ezt elkerülni!!!!2010. márc. 22. 18:46
11/17 anonim válasza:
Pár év múlva rájössz, hogy jó ez, és te fogod az adottságaidat kihasználni...
12/17 anonim válasza:
Pár év múlva rájössz, milyen jó ez... nem lesz sok problémád az ismerkedésnél és később sem.
Csak ránézel majd a fiúdra, és már csillog is a szeme :-)
Addig meg öltözz szolidan.
14/17 A kérdező kommentje:
Oks.köszönöm a kommenteket!
2010. márc. 23. 16:15
15/17 A kérdező kommentje:
De mondjuk ez a molesztálás dolog elég rég volt..meghát igazábol nemis nevezhető szinte annak.:/
2010. márc. 23. 16:16
16/17 anonim válasza:
Ne zavarjon hogy akkora amekkora. Sose fog hátrányt jelenteni másoknál a melled, valakinek biztos te leszel az ideál, és nem fogja érdekelni, még ha kis mell rajongó sem. :) Amúgy én a magam részéről nagy mell párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!