utálom, hogy magas vagyok, egyszerűen alacsony szeretnék lenni, olyan 160 cm, nem szeretem magamat, olyan szeretnék lenni mint az osztálytársaim, akik zömmel 160-165 cm-esek, úgy utálom ezt, mindig irigyelem a nálam kissebb lányokat, és egyszerűen olyan sz*r érzés, hogy mindenki mondja, hogy milyen magas vagyok, meg anyukámat is túlnőttem és alig van nálam magasabb fiú, és még mindig növök! egyszerűen utálom magamat /175 cm/13 éves/lány
köszi a válaszokat :) igen nekem is inkább fiú barátim vannak pedig nem vagyok fiús, egyszerűen velük jobban kijövök (a normálisabbakkal)
egyébként valószínűleg azért vagyok ilyen magas mert apukám néger, mindenesetre nem én vagyok a legmagasabb az osztályban lányok közül, egyik osztálytársnőm 180 cm
2013. júl. 11. 10:57
12/31 anonim válasza:
Szerintem biztos nagyon szép lehetsz :D Magas lányok, hosszú vékony combbal áhh te jó ég nincs is annál szebb :)
2013. júl. 11. 11:37
13/31 anonim válasza:
Hát ha meg félig néger vagy, akkor nincs mi miatt aggódnod! :D
Egy egzotikus lány nagyon érdekes, és szerintem rengetegen szeretik az olyan külsőt. Nekem is nagyon tetszik! :)
Szép, barna bőr, sötét haj... Jó neked! ;) 15/l
2013. júl. 11. 19:24
14/31 anonim válasza:
Hát nekem nem jönnek be az egzotikumok... A magasság csak előny, hidd el. Én alacsony vagyok, srácként 171 cm, sajnos egy baleseti sérülés miatt nem nőttem 15 éves korom óta.. Majdnem minden nőnek magas férfi kell.. ellenben magas nők közül keveset látok egyedül szaladgálni, és persze ők is tőlük magasabb partnerrel járnak. Amúgy elég sok 185cm+os férfit látok szóval nem lesz gondod még 180cm-es magasságoddal sem. Szóval magas nőként/lányként 1000X-er jobb esélyed van társat találni, mint alacsony férfiként.. A magasság egy bónus faktor, élj vele 25/f
2013. júl. 11. 19:39
15/31 anonim válasza:
Fogadd el, nincs ebben semmi gond. Nekem például pont tetszenek a magas lányok, szerintem nőiesebbek mint az alacsonyak. F
2013. júl. 12. 11:51
16/31 anonim válasza:
Én is egyetértek azzal aki azt mondta hogy örülj neki! :) Én csak 163 centi vagyok 19 éves fiúként..Az arcom is picit gyerekes így mindenki 14-15 évesnek nézz..
2013. júl. 18. 18:53
17/31 anonim válasza:
Én fiú vagyok de 205 cm vagyok 17 évasen. :)
2014. márc. 30. 10:42
18/31 A kérdező kommentje:
Megmértek, és nem annyi vagyok, csak 170 :D
2014. márc. 30. 11:12
19/31 anonim válasza:
Hú de jó, nagyon örülünk... Most őszintén, minek a rinyaparádé? 170 centivel éppen csak átlag fölött vagy, nagyjából semmivel sem emelkedsz ki a többiek közül. Én 13 évesen már 179 centi voltam, mindenkinél, a fiúknál is magasabb, rendszeresen csúfoltak, szekíroztak miatta. A fiúk nem vettek "nő" számba, álmodni sem mertem róla hogy majd együtt járok valakivel mert csak kinevettek a magasságom és esetlenségem miatt.
Nekem tényleg sz*r volt a tini korom, de mégsem nyavalyogtam, sajnáltattam magam emiatt.
2014. márc. 30. 19:53
20/31 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó magasnak lenni!!! Én 12 vagyok (fiú) és 181 cm :DD . En koromhoz képest magas vagyok és tetszik. Ezt ki kell használni. Én pl kosarazok mert olyan a testalkatom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!