Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, ti szeretitek a magas...

Fiúk, ti szeretitek a magas csajokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Első sorban a fiúkat kérdezném, de lányok is megválaszolhatják. Tetszenek nektek a magas (kb. úgy 175 cm körüli), hosszú lábú, lapos hasú csajok? Gondban vagyok a magasságommal, mert nálam az osztályba csak alacsonyabb lányok vannak, ezért kérdezem.. Gondolom az alacsony srácoknak nem tetszik, de a magasabbaknak lehet.. Előre is köszi! :)

2013. júl. 8. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, bár én is ilyen körül vagyok, volt már nálam magasabb barátnőm, nem jelent problémát. :DDD 17/F
2013. júl. 8. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
a 175 még nem zavar, én 180 körül vagyok:) de ha pár centivel magasabb s nálam az se gond, de azért ne 10-15-el:D
2013. júl. 8. 18:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! még várom a válaszokat!:)
2013. júl. 8. 19:08
 4/4 anonim válasza:
igen..de a 175 cm az még abszolút nem magas főleg ha már megáltál a növéssel amúgy az én húgom 178 és még csak 13 éves na ő magas lessz. :)
2013. aug. 10. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!