Nagyon magas vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves lány vagyok és 175 cm.. Az osztályomba én eléggé magasnak számítok mivel javarészt kisebbek vannak nálam... Szerintetek egy lánynál mi számít nagyon magasnak? Fiúk, ti szeretitek a magas, vékony csajokat?
Előre is köszi a válaszokat! :)
2013. júl. 5. 18:38
1/13 anonim válasza:
Kicsit magas :D én is 13 vagyok 173 cm :P De én szeretem :3
2/13 anonim válasza:
Igen én szeretem. Szerintem 180 centiig okésak a csajok.
3/13 anonim válasza:
Szeressük a magas, vagy nagyon magas lányokat...
De szerintem a magas kifejezéshez az induló mérce 180... 175-el nem vagy olyan "hú de" magas... :)
4/13 anonim válasza:
Legyen önbizalmad :) sokan szeretik a magas csajokat , és én is szeretem őket :)
5/13 anonim válasza:
174cm vagyok, jövő hónapban leszek 14. Nem szeretek ennyire magas lenni, de sokan mondják hogy ez még nem gáz.
És hát elég helyes fiúk vannak 175-180 cm környékén is.:)
6/13 anonim válasza:
Igen, de sok pasinak bejön ám. :D
Én meg kis 159 cm magas törpe vagyok. :))
18/L
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát önbizalmam nagyon tényleg nincs..:S
2013. júl. 5. 21:27
8/13 anonim válasza:
Nem gáz magasnak lenni :) én is az vagyok , és ha van kedved beszélgetni írj rám és még az önbizalom hiányodon is tudok segíteni :)
9/13 anonim válasza:
énis ilyen magas voltam sztem 13 éves koromban most 16 vagyok ès 182 ha lehetne vàltoztatni jobb lenne egy 5-6 centivel kevesebb de mivel nemlehet ezért el kell fogadni amilyenek vagyunk:)
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezek szerint még fogok nőni...:/
2013. júl. 6. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!