Fiúk! Nektek bejönnek a magas lányok?
Figyelt kérdés
175 cm körüli vagyok.. olyan tipikus vékony alkat. hosszú láb-has. ilyenek.. Gondolom az alacsony pasiknak nem jön be, de a magasaknak lehet.. Vagy szerintetek az már túl magas? Előre is köszi! :)2013. júl. 8. 19:48
1/13 anonim válasza:
Mintha erre ma már válaszoltam volna. :DD
2/13 anonim válasza:
Egyébként nekem teljesen jó, az sem zavarna ha magasabb lennél.
3/13 anonim válasza:
Nagyon jó vagy, én kedvelem a magas lányokat, mivel pasiként én is nagyon magas vagyok :) Főleg, ha vékony is vagy. Love you :D Leszel a barátnőm? :)
4/13 anonim válasza:
Be.180 vagyok.A kicsi nekem olyan,mintha a hugom lenne.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Első válaszoló.. tudom.. csak nagyon foglalkoztat.. meg mindenki mondja... milyen magas ez a lány! meg ilyenek és nem tudom, hogy jó-e vagy nem. Zavar, hogy kilógok a sorból..
2013. júl. 8. 20:58
6/13 anonim válasza:
A magasabb csajok számomra a nők!
7/13 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató. Köszi! :)
2013. júl. 8. 21:42
8/13 anonim válasza:
175 centivel nem vagy nagyon magas, még bőven nem lógsz ki a sorból. Én 190 vagyok (lány), mindenkinek látom a feje tetejét, és le kell hajolnom a sok mélynövésűhöz, hogy értsem mit beszélnek.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. júl. 8. 22:51
10/13 anonim válasza:
Immádom, ha egy csaj magas, én pl. 180 cm körül vagyok, és sokkal jobban szeretem, ha egy csaj szinte velem egy magas, azaz én sokkal vonzóbbaknak tarom a magasabbakat...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!