Meg kérdezzem? És hogy hozzam fel? FONTOS!
Figyelt kérdés
14/L
Hogyan kérdezzem meg anyukámtól,hogy szeretném szőrteleníteni a hónaljam???
Biztos vagyok benne,hogy megengedi,csak hogyan kérdezzem meg????
2013. júl. 9. 12:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem túl nagy ügyet csinálsz belőle. Állj oda és kérdezd meg simán.
2/5 anonim válasza:
Mi a fenének megkérdezni? Köze hozzá igazából nincs. :D
De odaállsz és megmondod, hogy "anya, szeretném szőrteleníteni a hónaljam."
Esetleg "anya, vegyél nekem borotvát, mert le akarom szőrteleníteni a hónaljam. köszi"
Miért kell ilyen dolgokat is túlbonyolítani...? :D Azért lehetőleg ne vacsora közben vagy nyilvánosan hozd fel a témát, hanem négyszemközt. :D
3/5 anonim válasza:
Ez 14évesen jutott eszedbe? A mai világban már egy 11évesnek is BŐVEN NŐ a szőr mindenhol.
4/5 anonim válasza:
Négyszemköszt beszélj vele.Kérdezd meg, hogy mit ajánl, mivel csináld, ő mivel szőrtelenít stb.. Menni fog!! :)
5/5 anonim válasza:
Szépen odamész hozzá, amikor nyugi van, és megkérdezed, hogy szeretnéd szőrtelenítnei a hónaljadat, szerinte hogy sináld. Biztos szívesen segít, megmutatja, stb. Jobb, mintha magadnak próbálkoznál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!