Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzem meg tőle? Van egy csaj az osztályba és nem tudom mit csináljak, tetszik nekem és nemtudom ő mit gondol. Ma is odaült hozzám órára. Szerintetek? 15/f
14-24-egy egyet értek!
Az osztálykapcsolatokból semmi jó nem sülhet ki. Pláne ilyen fiatalon némelyik lány inkább még a barátnőivel foglalkozik, a másik oldal pedig túl játsza magát:D
Az az "osztályban ne csajozz" helyzetfüggő, nekem az első barátnőm az egyik osztálytársam volt, és tök jó volt.
A kérdésedre a válasz: hívd el ide-oda, szervezzetek sulin kívüli programokat (mozi, cukrászda, séta, korcsolyázás, stb. - nem a pénzköltés a lényeg, hanem a kettesben levés), azaz: randizzatok. Ha a csaj ebbe szívesen megy bele, az jó jel. Ha pedig majd valamikor (néhányadik randin) megsimogatod, megfogod a kezét, és nem húzódik el (netalán éppen hozzád bújik), akkor bingo.
De... és ez sokkal fontosabb szabály, mint a nyúlra lövöldözős... egy kapcsolat előtt és az elején nem beszélünk a kapcsolatról. Tehát szavak nélkül kell kérdezned, pl. úgy, ahogy az előbbiekben leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!