Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kérdezzem meg hogy nem-e jön át filmet nézni hozzám? Vagy elsőre én menjek a lányhoz?
akármikor. ott akármi is lehet. de semmitse muszály.
szerintem el nemrothatsz ezzel semmit.
elhívod magadhoz, keresel 1 jó filmet(lehetőleg valami parázósat hogy hozzádbújjon..)üdítő,chips,gumi..
ugyan ebben a helyzetben vagyok én is annyi különbséggel, hogy én 22 éves vagyok és nő:D
mi is nem régóta vagyunk együtt és mi is csak sétáltunk eddig:D, vasárnap találkozunk, de ő már célzott rá h mást is csinálhatnánk a sétán kívül(nem félreérteni:P) sztem mi kitalálunk közösen valami jó programot aztán az estét meg majd alakítjuk:D
a 16 éves csajok már igencsak benne vannak.
hívd el! nincsmoit veszteni. és miért is mondana nemet?
hát nem tudom, én 18 éves vagyok lassan, de pár hetes randizgatás után 16 évesen, pláne ha nem az a rámenős csaj, akkor tuti nem szexet akar..
szerintem nyugodtan felhívhatod magadhoz, nem kell feltétlenül neked menned hozzá elsőnek, ha ő nem hív, de én a helyedben hozzátenném, hogy nem akarsz rámenős lenni, meg ne értse félre nem azért hívod, csak egy kis ártatlan filmezésre:) azt biztos nem utasítja vissza:)
sok sikert!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!