Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kérdezzem? És hogy hozzam fel?
Szóval van egy srác, 3 éve tetszik (mióta először találkoztunk). Ő akkor 18 volt, én 13. Fiatal voltam hozzá is , és egy kapcsolathoz is, ezért csak titokban epekedtem mindig :D De sokszor volt rá alkalom, hogy engem nézett...stb. És mindig azt reméltem, hogy talán én is bejövök neki. Most 16 éves vagyok, ő hamarosan betölti a 21-et. Körülbelül fél éve láttam a profilján, hogy összejött egy lánnyal. Mert kint volt , hogy kapcsolatban, vele: xy. Két hónappal később ez eltűnt , majd újra ki rakták, de már csak azt, hogy kapcsolatban, nem jelölték meg egymást. Június elején levette, és már csak úgy van kint az, hogy kapcsolatban, ha lefelé görgetek az idővonalán, ott van mint életesemény.
Múltkor találkoztunk egy rendezvényen, meghívott egy fagyira, és sétáltunk, beszélgettünk. Holnapra megint megbeszéltük, hogy találkozunk. Nekem még mindig nagyon tetszik a fiú, és egyértelművé tette, hogy én se vagyok közömbös számára. De nem tudom mi van az előző barátnőjével, hisz még most is megtalálható a nyoma annak , hogy kapcsolatban van/volt. Múltkor nem került szóba, nem tudom, rákérdezzek-e. Mert minden össze dőlne, ha kiderül, hogy együtt van valakivel. R*bancnak érezném magam, hogy a lány háta mögött ismerkedek a barátjával. Illetve az se vigasztalna, ha miattam elhagyná, mert akkor attól félnék, hogy velem mikor teszi ugyanezt. Mit tanácsoltok? Lehet már rég nincsenek is együtt, és hülyének nézne, hogy esetleg ilyet feltételezek róla.
kérdezz rá tisztán:
figyi, kedvellek, és szeretném megtudni, hogy most kapcsolatban vagy-e vagy sem, mert láttam ezt és ezt.
azt mindenképpen ki kell derítened hogy mi van a (volt?) barátnőjével
ha még együtt vannak, kénytelen leszel várni
csak hozd fel vhogy a témát
akár olyan most jutott eszembe stílusban, úgy neked se lesz ciki rákérdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!