Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy fenéken múlik minden? Vagy a hozzám hasonlóknak is lenne esélye?
A fiú ismerőseimtől csak azt hallom hogy az xy osztálytársnőm milyen jól néz ki, mennyire jó csaj, de jó segge van stb. Én mit hallok vissza magamról: szép.
Tényleg egy jó popsi, nagy mellek határozzák meg ezeket? Vagy csak a hormontúltengéses fiú haverjaim nem tudják hogy nem minden egy adott külső...?
Félreértés ne essék, én nem vagyok féltékeny, mert rólam tényleg azt mondják, hogy nagyon szép vagyok, de semmi mást nem hallok. Akkor nem is számítok "jó nőnek"?
1! igaza van, hidd el,
miért ne lenne esélyed, amúgy nem az a lényeg mit hallasz vissza, amit s másik félen tapasztalsz , N
Csak fordítsd át ezt magadnak..
Biztos tetszik neked egy kockahasú,széles vállú fiú
De ha valaki jóképű,ezek nélkül is tetszik,nem?
Köszönöm!
Csak akkor is úgy érzem, hogy az a lány akkor több az ő szemükben, és ilyenkor zuhan az önbecsülésem.. Pedig figyelek arra hogy kedves legyek, és jó tulajdonságokkal rendelkezzek, de ilyenkor úgy érzem felesleges, elég lenne tornáznom popsira és push up-ot húzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!