Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy fenéken múlik minden? Vagy a hozzám hasonlóknak is lenne esélye?
A fiú ismerőseimtől csak azt hallom hogy az xy osztálytársnőm milyen jól néz ki, mennyire jó csaj, de jó segge van stb. Én mit hallok vissza magamról: szép.
Tényleg egy jó popsi, nagy mellek határozzák meg ezeket? Vagy csak a hormontúltengéses fiú haverjaim nem tudják hogy nem minden egy adott külső...?
Félreértés ne essék, én nem vagyok féltékeny, mert rólam tényleg azt mondják, hogy nagyon szép vagyok, de semmi mást nem hallok. Akkor nem is számítok "jó nőnek"?
Hát ha szigorúan a biológiát nézzük igen. De akkor amúgy én is meg még elés sokan.
Lehet kompenzálni!
1.Ronda csávóval mész el
2.Hozomány
3.Valami szentfakékhoz mész (te is válj azzá)
Jó lehet nálatok csajoknál nem, de a csajok sajnos tudat alatt ez alapján válogatnak. Ennek valami biológiai alapja van - múltkor olavstam egy szakkönyvben.
És fordítva is.
Ha nincsenek jó adottágaid be kell érd egy rondával. Ez a természet rendje.
Jajj mekkora szánalom vagy te nő :))) bocsi, nem úgy értem, csak azért vágod a kérdésedet:
Te kérdésed:
"Tényleg egy fenéken múlik minden? Vagy a hozzám hasonlóknak is lenne esélye,Tényleg egy jó popsi, nagy mellek határozzák meg ezeket?Akkor nem is számítok jó nőnek?"
Te válaszod (1 órával később):
"Majd pont egy popsin fog múlni. Ennyire nem vagyok kétségbeesett.. Kevesebb vagyok, mert belőlem ez hiányzik, de nem hiszem hogy párválasztásban akkora szerepe lenne."
Ha ennyire magabiztos vagy és tudod a választ akkor minek tetted fel a kérdést? Ja bocs...költői kérdés...Azért, hogy mindenki dicsérjen, meg biztasson, hogy sokkal fontosabb az, ha szép vagy mint egy jó segg...
Félreérted!
A kérdés arra irányul hogy még így is lehet-e valaki (pl én) jó nő.. Nem arra, hogy akkor most ki lesz a férjem mondjuk. Senki nem kérte hogy dicsérjetek, ha ezt akartam volna akkor képet is tölöttem volna fel.. Szó sincs erről.
És szánalmas a nénikéd :)
nem merik a szemedbe mondani hogy jó a pícsád, csak a hátad mögött xd
Amúgy meg én pl a nagyobb seggeket jobban szeretem xd
jah és push-upot a seggedre? :D ez nekem új...
előző voltam F19
igen, a seggemre..
de amúgy van párnázott bugyi is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!