Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg egy fenéken múlik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy fenéken múlik minden? Vagy a hozzám hasonlóknak is lenne esélye?

Figyelt kérdés

A fiú ismerőseimtől csak azt hallom hogy az xy osztálytársnőm milyen jól néz ki, mennyire jó csaj, de jó segge van stb. Én mit hallok vissza magamról: szép.

Tényleg egy jó popsi, nagy mellek határozzák meg ezeket? Vagy csak a hormontúltengéses fiú haverjaim nem tudják hogy nem minden egy adott külső...?

Félreértés ne essék, én nem vagyok féltékeny, mert rólam tényleg azt mondják, hogy nagyon szép vagyok, de semmi mást nem hallok. Akkor nem is számítok "jó nőnek"?

2013. jún. 30. 21:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Csak megsúgom: ha összejössz egy fiúval aki valóban szeret,azt semennyire se fogja érdekelni,hogy mennyire kerek a popsid.Tetszeni fog neki ahogy van:)

17-F

2013. jún. 30. 22:51
 22/22 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi mindenkinek!! Le fogok szokni arról hogy mindenkinek meg akarjak felelni...! :)
2013. jún. 30. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!