Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzem meg anyukámat...

Hogyan kérdezzem meg anyukámat, hogy leborotválhatom-e a lábam?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar, hogy hosszú fekete szőr van a lábamon és nagyon ciki nem is merek rövidnadrágot felvenni és most jön a nyár és muszáj. Hogy kérdezzem meg tőle? Cikinek érzem még ilyen fiatalon

/12 L/

2013. jún. 12. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
csak mond meg neki,de szerintem ne borotváld,attól csak erősebb lesz a szőr,szerintem megérti a dolgot
2013. jún. 12. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Így kérdezd meg ahogy leírtad. Vagyis, hogy zavar a szőr a lábadon, szeretnél tőle megszabadulni. Anyukád is nőből van, biztos segít. Én egy évvel voltam nálad idősebb, mikor anyu kézen fogott és elvitt a kozmetikusához. Nem szóltam neki, csak látta, hogy zavar a szőr a lábamon. Azt mondta, hogy azért inkább a kozmetikus általi gyantázás, hogy a borotvától ne erősödjenek a szőrszálak. Szóval csak bátran szólj neki: egyszer ezt is el kell kezdeni .D
2013. jún. 12. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kérdeztem meg, csak leborotváltam... :D
2013. jún. 12. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Bátran mondd el neki, ne aggodalmaskodj ezen. Megérti, hisz ő is nő. :)
2013. jún. 13. 00:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt miért kéne megkérdezni? Fogsz egy borotvát, kis habot és leszeded. Esetleg amiatt szólhatsz, hogy vegyen neked saját borotvát, hogy ne az övét használd.
2013. jún. 13. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszem én 11 éves voltam mikor elkezdtem.Nekem is nagyon sötét volt, de szerintem a gyantával jobb lenne, mert a borotvától nagyon hamar visszanő, meg az csak 'levágja' nem kiszedi/tépi
2013. jún. 15. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Meg fogja érteni anyukád:)

Én először leborotváltam, de később áttértem a gyantára. Ha jófej az anyukád, megkérheted hogy vigyen el kozmetikushoz gyantáztatni. az sokáig sima marad.:)

2013. jún. 19. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!