Hogyan kérdezzem meg anyától?
Szeretnék szőrteleníteni, sima borotvával, és még egy melltartót venni. De a melltartóval az a baj, hogy van egy fehér, és egy csíkos. Anya azt mondja, hogy elég nekem ennyi. Szerintem meg nem, és nem tudom, hogy hogy kérjem meg, hogy vegyünk még egyet, vagy valami ilyesmi.
Emellett én atletizálok. Járok versenyekre, OB-ra stb. És mivel spec. futótopban (ilyesmi [link] ) ugrok (távolugrás), fel kell emelnem a kezem, stb. Az a lényeg, hogy nem akarom, hogy látszódjon a hónaljszőrőm. Hogyan mondjam el neki, hogy borotválni szeretném, hogy ne legyen ez? Már vagy 4 alkalommal csak úgy kölcsönvettem a borotváját, és használtam, de szeretném, ha tudna is erről.
Esetleg egyéb tudnivalót, véleményt, bölcsességet is kaphatok? :)
13/L
köszönöm a választ.
de anya nem érti, hogy nekem nem elég 1 db, a 7 nap közben... nem vehetem fel minden nap ugyan azt :DD
azt mondja, hogy akkor toppot vegyek fel [link] mert régebben ilyet hordtam, és ő csak ilyet vesz nekem.van belőle vagy 10 db. de abban átlátszódnak a mellbimbóim.
most akkor a melltartóval kapcs.-ban mit mondjak?
En is 13 eves vagyok:) a honaljamat tavaly elott kezdtem borotvalni.azt mondtam anyanak,hogy tesi oran kellemetlenul erzem magam,ha fel kell emelni a karomat.azota hip-hopra jarok,es megengedte az epillatort is.gondolhatod,hogy egy edzes vagy fellepes alkalmaval milyen kellemetlen,ha szoros:s a legfontosabb az oszinteseg.azt mondd el neki,amiket ide leirtal.
a melltarto problemat probald ugy kezelni,mintha egy uj felsot vagy farmert szeretnel.ha nem tudod meggyozni,vegyel a sajat penzeden.
viszont melltarto mindig kell,tobb is.nekem van vagy 5 feher,meg 1 fekete...
köszönöm.
nem nagyon díjazná, ha saját magam vennék. valahogy anya ilyen téren kezelhetetlen:(
de azért megpróbálom:)
Hónaljt szerintem kozmetikusnál gyantáztasd le!
Csak simán mondd meg neki, hogy van ez a pár dolog, ami zavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!