Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg anyától hogy ottaludhatok-e a barátomnál? 15/L
"anyu, ott aludhatok a barátomnál?"
mindenesetre ha ismerik és kedvelik a barátodat könnyebb dolgod van. bár lehet h kicsit fiatalnak fognak még találni. ez attól is függ h mit gondolnak a kapcsolatról, h mióta vagytok együtt és h elég érettnek gondolnak e szexhez. vagy egyáltalán h gondolkodnak erről a kérdésről.
azért sok sikert! :)
"Anya! Ott aludhatok "Petinél" ? "--> így :) :D
viccet félre téve, amikor beszélgettek anyuddal, akkor csak úgy spontán nyögd ki, hogy ott szeretnél aludni..vagy, hogy beszéltétek, hogy ott alszol vagy ő nálatok. ha tudja, hogy van köztetek szex, akkor nem értem miért aggódik. na mindegy. rem tudtam azér vmit segíteni.
Lehet h tudja,hogy lefeküdtetek már,de nem örült neki,és tudjaha ,hogy megint előfordulna ha ott aludnál..ezt viszont nem akarja.Fiatal vagy még,énis azt gondolom,hogy nem kéne...én is 15 fele vesztettem el,és hidd el nagyon megbántam,ha tehetném visszacsinálnám.De sajna nemlehet.
Anyukádnak igazat adok.Bocsi
19/L
hát jó lenne tudni h lefeküdtetek e már vagy sem, ettől tényleg sok függ, meg hogy tudja e anyukád.
de h egy kicsit az elöttem ellen szóljak én 15 és fél voltam amikor elveszítettem és nem bántam meg :)
ügyes légy azért ! :):):)
Én is igazat adok Anyudnak, fiatal vagy még te ehhez!
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!