Csúcsos a mellem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs jó alakú mellem és még kicsi is. Mit tehetnék ellene. félek ha így meglátna egy pasi elmenne tőlem a kedve:( utálom a melleim és nem tudom mit tegyek. Más is van így vele?2009. okt. 17. 21:36
21/26 anonim válasza:
Na, mondtam. Az aztán tipikusan az a forma, amin látszik, hogy még csak félig nőtt meg a melle. Szépen ki fog majd simulni a bimbód, ahogy nő a mell... kár, mert nekem sokkal jobban tetszik az ilyen csúcsos bimbó.
22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, most megnyugtattál:)
2009. okt. 18. 13:45
23/26 anonim válasza:
[link] ezen víhasztalódj ( ne parist nézd)
24/26 A kérdező kommentje:
Ez igen.. szegény.. :S
2009. okt. 19. 08:35
26/26 anonim válasza:
SZIJA:)
17 vagyok és nekem is néha ilyen ,de hordj többször sportmelltartót otthonra
és még azt próbáld ki hogy a cirógatod magad és felizgatod magad akkor megváltozik e a mellbimbód mert nekem olyankor sokkal kerekebb feszesebb lesz
próbáld ki :)
amúgy még változni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!