Csúcsos a mellem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs jó alakú mellem és még kicsi is. Mit tehetnék ellene. félek ha így meglátna egy pasi elmenne tőlem a kedve:( utálom a melleim és nem tudom mit tegyek. Más is van így vele?2009. okt. 17. 21:36
2/26 A kérdező kommentje:
nem.. sajnos idősebb:( 17 vagyok
2009. okt. 17. 21:38
4/26 anonim válasza:
Mert egy ilyen mell is lehet szép, de így nehéz ítélni
5/26 anonim válasza:
Semmit nem tudsz csinálni vele. Biztos kellesz valakinek így is, nem ez számít végül is.
6/26 anonim válasza:
úgy tetted fel a kérdést hogy "még" kicsi szóval nőni fog, ami azt jelenti hogy 12-15 éves lehetsz ilyen idősen még ne lássa pasi! ha viszont ez felett vagy úgy sem fog nőni jobb ha beletörődsz, egy szexy melltartó szép formát kölcsönöz neki. majd ha odaértek a pasiddal, h lássa úgy sem azzal fog törődni meglátod ;) 17L
7/26 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.Látni kellene:)
8/26 anonim válasza:
Inkább örülnél egy lógó mellnek? A kicsi is tud formás lenni. Mennyi idős vagy? Lehet még nőni fog. Vannak pasik akiknek a kicsi jön be. Ezen ne aggódj. A nagy mell sem jó ám. Nekem az van és sokszor csak nagymamis melltartót találok. Szivacsosat már fel sem tudok venni, mert csúnyán állnak benne. Plasztikai sebészhez meg el sem tudok menni, túl drága. Még a hátam nem fáj tőle ezrét nekem nem is csinálnák meg bérmetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!