Csúcsos a mellem. Mit tegyek?
fel a fejjel még lehet hogy nő és szép kerek lesz.
nekem meg az egyik mellem jóval kissebb mint a másik és a mellbimbóim is az egyiken nagy a másikon kicsi szóval eléggé viccesen néz ki.amugy nekem nagyok és sajnos a polon meglátszik hogy eléggé eltérő a 2mellem mérete
Az ember 20-24 éves kor közöttig fejlődik, addigra alakul ki a teste onnantől kezdve nem nő sehova, max a füle meg az orra :D
Am meg ha lesz valakid, aki szeret, azt nem fogja zavarni, ha meg igen akkor nem is szeret igazán.
Fogadd el magad :D
Volt már a kérdés.
Az embernek először a mellbimbója nő - és után nő majd hozzá a melle is. Kár, mert nekem jobban tetszik a csúcsos.
Amúgy az előző kérdező jól megoldotta: keresett magához hasonló képet az Interneten, és azt tette fel.
Kapott is szép számmal rajongó levelet :-)
Most én se találom.
A képen a bimbó majdnem szabályos félgömb (van olyan is, akinek hegyes, kúp alakú) - és elég kicsi a melle. De ez nőni fog még, és akkor a bimbó szép lassan kisimul. Akinek nagy melle lesz, annak meg már majdnem teljesen sima.
Találtam néhány ilyet:
Láthatod, hogy fiatal lányoknak szokott ilyen lenni - amíg meg nem nő a mellük.
Viszont elég sok fiú van, aki rajong az ilyen formájú bimbókért. Ha egy fiúval már egy kicsit összejösz, és akkor lát téged egy vékonyabb pólóban, akkor ezt te is tudni fogod. Ha másról nem, úgy csillog majd a szeme, amit még sosem láttál tőle - de az is lehet, hogy nem is bírja ki, és rögtön fel akar majd borítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!