Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúcsos a mellem. Mit tegyek?

Csúcsos a mellem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs jó alakú mellem és még kicsi is. Mit tehetnék ellene. félek ha így meglátna egy pasi elmenne tőlem a kedve:( utálom a melleim és nem tudom mit tegyek. Más is van így vele?
2009. okt. 17. 21:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

fel a fejjel még lehet hogy nő és szép kerek lesz.

nekem meg az egyik mellem jóval kissebb mint a másik és a mellbimbóim is az egyiken nagy a másikon kicsi szóval eléggé viccesen néz ki.amugy nekem nagyok és sajnos a polon meglátszik hogy eléggé eltérő a 2mellem mérete

2009. okt. 17. 21:43
 12/26 anonim ***** válasza:
37%
Ha így folytatod nullán is fog maradni a százalékod...
2009. okt. 17. 21:44
 13/26 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem küldök képet:) nem vagyok 'magamfényképezgetem' típus:) amúgy 17 múltam úgyhogy nőni már sajnos nem fog az biztos:( max 1 picit.. de viszont az alakja se jó:O legalább lenne szép kerek.. de nem.. :(
2009. okt. 17. 21:44
 14/26 anonim válasza:
100%

Az ember 20-24 éves kor közöttig fejlődik, addigra alakul ki a teste onnantől kezdve nem nő sehova, max a füle meg az orra :D

Am meg ha lesz valakid, aki szeret, azt nem fogja zavarni, ha meg igen akkor nem is szeret igazán.

Fogadd el magad :D

2009. okt. 17. 21:57
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagyok nekem is ilyen teómnak is ilyen volt ennyi idősen de most 23 éves és már kerek
2009. okt. 17. 22:03
 16/26 A kérdező kommentje:
Hú köszi a válaszokat, főleg neked utolsó most kicsit megnyugtattál és remélem nekem is így lesz:)
2009. okt. 17. 22:06
 17/26 anonim ***** válasza:
96%

Volt már a kérdés.

Az embernek először a mellbimbója nő - és után nő majd hozzá a melle is. Kár, mert nekem jobban tetszik a csúcsos.

Amúgy az előző kérdező jól megoldotta: keresett magához hasonló képet az Interneten, és azt tette fel.

Kapott is szép számmal rajongó levelet :-)

2009. okt. 17. 22:23
 18/26 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem találok olyat neten hiába keresem:S
2009. okt. 17. 22:42
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Most én se találom.

A képen a bimbó majdnem szabályos félgömb (van olyan is, akinek hegyes, kúp alakú) - és elég kicsi a melle. De ez nőni fog még, és akkor a bimbó szép lassan kisimul. Akinek nagy melle lesz, annak meg már majdnem teljesen sima.

Találtam néhány ilyet:

[link]

Láthatod, hogy fiatal lányoknak szokott ilyen lenni - amíg meg nem nő a mellük.

Viszont elég sok fiú van, aki rajong az ilyen formájú bimbókért. Ha egy fiúval már egy kicsit összejösz, és akkor lát téged egy vékonyabb pólóban, akkor ezt te is tudni fogod. Ha másról nem, úgy csillog majd a szeme, amit még sosem láttál tőle - de az is lehet, hogy nem is bírja ki, és rögtön fel akar majd borítani.

2009. okt. 17. 23:33
 20/26 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak köszönöm a biztatást nagyon rendes vagy:) és a linket is (nekem kb. olyan mint ami a 3. képen látható)
2009. okt. 17. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!