16 éves vagyok és mellem van. Szabályosan mint egy tini lánynak (fiú vagyok) annyira nem vagyok kövér, de ilyen csúcsos a mellem nagyon kínos, mit tehetek?
Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 23:03
1/11 anonim válasza:
Hát szerintem nemsokat tehetsz.Ez a hormonok miatt lehet.Talán beszélj egy orvossal
2/11 anonim válasza:
Kezdj el kicsit mellizomra gyúrni. Pár kilós súlyokkal kezdj és ne erőltesd túl magad! Sok fiú ismim küzdküdött ezzel a problémával és ez segített nekik!
3/11 anonim válasza:
nem bántásképp de kinek mi számít nagyon kövérnek. Egyébként lehet rajta segíteni. Gyúrjál mellkasra és el fog tűnni.
4/11 A kérdező kommentje:
és esetleg elmulaszthatnám valahogy?
2008. aug. 26. 23:07
5/11 A kérdező kommentje:
hát most járok hetente úszni
500m mell
250 hát,pillangó,gyors
2008. aug. 26. 23:08
6/11 anonim válasza:
Ha nincs akkora túlsúlyod, hogy lehessen, akkor beszéld ez meg a szüleiddel, vagy ha velük nem mered beszélj egy orvossal. Nem túl sok esetben kezd el nőni egy srác melle. Ha szedtél valami hormonokat vagy esetleg szterodidokat akkor... a hermafroditák szoktak még ilyenek lenni. De az tuti nme vagy!!!!!!
7/11 A kérdező kommentje:
nem szedtem semmit
2008. aug. 26. 23:09
8/11 A kérdező kommentje:
hermafrodita sem vagyok:D
2008. aug. 26. 23:10
9/11 anonim válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
lent van a helyén
2008. aug. 27. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!