Hízom a pasim mellett, nagyon kövér lettem? (kép)
Figyelt kérdés
Mióta együtt vagyunk, elkezdtem hízni. Először úgy voltam, hogy nem is baj, mert nagyon vékony voltam. De most már soknak érzem. A pasim viszont nyugtatgat, hogy jó vagyok így, még ne fogyózzak. Mit gondoltok?
Decemberben még ilyen voltam:
Ez meg pár hetes kép:
2013. júl. 8. 13:51
11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm a tanácsot. A 15 kiló sajnos már nekem is majdnem megvan:S
2013. júl. 8. 15:08
12/16 anonim válasza:
Hát a legtöbb ember szemében ez már valószínűleg nem az ideális alkat. Lehet, hogy a pasidnak megfelel, az is lehet, hogy csak udvariasságból befogja. De az tuti, hogy neked nem tetszik. Akkor nem a pár hét különbséggel készült képeket kell összehasonlítgatni meg nyávogni, hanem felemelni a hátsód, futni, tornázni, meg diétázni. Meg ha szedsz fogamzásgátlót, akkor érdemes lenne megemlíteni az orvosnak a dolgot, és valószínűleg kapsz egy másik fajtát.
13/16 anonim válasza:
nyilván ha feltetted a kérdést te sem tetszel magadnak annyira, pedig ez a legfontosabb úgyhogy tegyél érte:)
14/16 anonim válasza:
amúgy szerintem a decemberi képen voltál a tökéletes:)
15/16 anonim válasza:
szerintem azért vagy csinos a decemberi képen, mert jó a rucid. illik az alakodhoz! a bikinis kép elég közeli, szembeötlik hol vannak gondok. a 3. fotón meg mintha direkt ducinak akarnál kinézni. 1 számmal nagyobb naci jobban állna, nem ez a tapadós, felsőből dettó.
mindent összevetve a fekete kis buggyos szoknyádban nagyon csinos vagy szerintem, illik az alakodhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!