Hízom a pasim mellett, nagyon kövér lettem? (kép)
Mióta együtt vagyunk, elkezdtem hízni. Először úgy voltam, hogy nem is baj, mert nagyon vékony voltam. De most már soknak érzem. A pasim viszont nyugtatgat, hogy jó vagyok így, még ne fogyózzak. Mit gondoltok?
Decemberben még ilyen voltam:
Ez meg pár hetes kép:
nem vészes,de combon elégé látszik...
amúgy én is így voltam vele,a párom mindig mondta hogy így szeret,aztán egy szép napon jött a megjegyzés hogy nagyon eleresztettem magamat(egy év alatt 5kiló ment fel)
szerintem jól áll a teltebb alkat!:-)
20f
szerintem előtte se voltál annyira vékony, de nem baj, most viszont nekem kicsit sok vagy, túlságosan plöttyedt a tested, már bocsi.
nem túl formás, inkább csak zsíros. nem vagy kövér, csak formátlan.
Egyik barátnőm küldött most egészen friss képet a hétvégéről:
Az a szörnyű, hogy szerintem a fürdőruhás óta is híztam..:( Mennyire látszik?
Hát én csak annyit mondok, hogy lehet tenni ellene.
Nem minket kell kérdezgetni, hanem nekiállni edzeni egy kicsit :)
Na, azért az túlzás, hogy rettenetesen kövér lenne:)
Egy 130 kilós nő rettenetesen kövér.
Kérdező, látszik, hogy híztál, ne ess abba a hibába, amibe én beleestem. Én majd 15 kilót híztam az első évünkben, ő odavolt értem, és én csak egyre kerekedtem. Nagyon nehezen adtam le aztán. te még innen viszonylag könnyen visszafordíthatod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!