Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én 175cm és 55kiló vagyok....

Én 175cm és 55kiló vagyok. Nem vagyok kövér dea kezeim picit vastagok meg a hasam meg a combjaim. Minden nap megyek futni és egy olyan 900métert futok. Mennyi kalóráit vihetek be a szervezetembe 1 nap, amitől olyan 5kg fogyhatok a mozgás mellett?

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Eszedbe ne jusson fogyókúrázni! Nem a kilóid számát kell csökkentened, hanem az alakodat formálni. Ahhoz pedig mozogni kell, célirányosan, a kifogásolt területekre kell edzeni. Ne haragudj, de a napi 900 méter futás, amennyit írtál, semmire nem jó. A has formálására nekem nagyon bejött a lábemelgetés, este tévénézés közben a padlón fekve. Az alakformalas.lap.hu-n szerintem találsz jó ötleteket, amiket ki tudsz próbálni.
2009. máj. 13. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
ennyi cm-vel és kg-mal egyszerűen fizikai képtelenség, h bármid vastag legyen. Kb. 12cm-vel vagyok alacsonyabb nálad, és szintén 55kg. Na, az én fenekem téll nagy és vastag a combom. De dolgozom az ügyön, viszont te ne akarj fogyni már, légyszíves. Inkább fuss, aerobicozz, mozogj sokat és élvezd, h szép vagy!
2009. máj. 13. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Szerintem fogynod nem kellene az adataid alapján. A sport mindenképpen jót tesz. Ha a futást választod, az nagyon jó, de 900méter az nagyon kevés:)

Fussál naponta vagy másnaponta 5 km-t (5000m), biztos hogy néhány hét múlva szép eredménye lesz! Ez kb. 30-35 perc laza tempóban.

2009. máj. 13. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
úristen ez nagyon durva. én 174cm vagyok és 73-74kg. kb 4-5 kg amit fogyni szeretnék..és úgymár jóvagyok csak formálódni kell meg erősödni. Inkább gyakorlatokat csinálj teis..hova akarsz fogyni? már bocsi de szerintem te már túl sovány vagy.
2009. máj. 14. 07:50
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

Én sem fogyást javasolnék, mert attól sem szebb, sem csinosabb nem leszel. Inkább alakot kellene formálnod. Ha nem akarsz konditerembe járni, akkor vannak erre nagyon jó dvd-k. Ne sajnáld rá azt a napi egy órát, egy-két hónap és látni fogod az eredményt. Ajánlom például a Rubint Réka dvd-ket, a személyétől függetlenül jó edzéseket csinál, főleg lábra, fenékre és ha beszerzel két kis súlyzót, akkor a karokra is jó.

Ha már nagyon oda akarsz figyelni az étrendedre, akkor csökkentsd a szénhidrátbevitelt, vagy korlátozd reggelre, növeld a fehérjét, táplálkozz rostdúsan, ezzel az emésztőrendszered felélénkül és az alakformálás is sikeresebb lehet. Szólok előre, hogy ha picit átalakul a tested és izmosabb, keményebb, feszesebb leszel, akkor a mérleg nem fog kevesebbet mutatni, sőt, lehet, hogy egy-két kilóval többet, mert az izom nehezebb, viszont a kiállásod sokkal jobb lesz.

A fogyást én azért nem ajánlom neked, mert én 179 cm-hez vagyok 63-64 kg, mellette erősítek minden nap és szerintem kellőképpen vékony vagyok, izmos, de vékony, ettől soványabbnak nem kell lenni, márpedig te már így is az lehetsz. A barátnőmnek vannak a tiédhez hasonló paraméterei mindenféle mozgás nélkül és ő is elégedetlen az alakjával, mert ő fejtől derékig csont és bőr, se válla, se karja, se melle, viszont mindehhez párosul egy szélesebb csípő, a súlyához képest nagyobbacska fenék és pipaszár lábak, amelyek a csípője miatt görbének és formátlannak tűnnek. Persze ő ebből sokáig csak annyit látott, hogy nagy a feneke, azt, hogy a medencecsont szélességéből leadni nem fog soha nem fogta fel. Most jött rá kb tíz év után, hogy ha a medencéje nem lehet keskenyebb, akkor a lábait és a felsőtestét kellene hozzáizmosítani, hogy arányos legyen.

Sok sikert!

2009. máj. 14. 07:52
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a javaslatokat:D de akkor se fogok annyit enni mint régen mert félek hogy akkor semmit se fog érni a tornázás....Futni úgy érzem többet nem tudok,mert asztmás vagyok és így is épp hogy kibirom azt a 900métert.Szoval akkor tornázok mellé.5 hét alatt lesz llátható javulás a combjaimon és a kezeimen?AMúgy súlyzóm is van:)
2009. máj. 15. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!