Min kéne változtatni magamon?
Sajnos a legtöbb lány lepontoz, hogy nem nézek ki jól. Én próbálom magamból a legtöbbet kihozni de em akarok az a nyálas fiú lenni aki órákat tölt a tükör előtt azzal, hogy a haját állítgatja..
Itt van egy kép rólam: [link]
Szóval várom az ötleteket, tippeket.:)
Ha valaki kér még képet vagy beszélgetne velem írjon privátot.:)
15/F
sziamia:)
sajna ezek a képen nem minden látszik élesen, ha van kedved küldj képet priviben és megpróbálok tanácsokat adni:)
nem használom fel sehova meg semmi, ne aggódj, nem vagyok olyan, csak szeretek másoknak segíteni:)
nincs válasz:D no akkor ide írok:D szóval szerintem a kép alapján a hajadon kellene esetleg változtatni, mondjuk egy kis zselével, vagy kicsit megnöveszhetnéd is, legalább kipróbálnád hogy áll, ha még nem volt hosszúhajad:)
amúgy sztem tök helyes srác vagy, nem nagyon kell sokat változtatnod:)
pár kiegészítő, mondjuk óra, karlánc még feldobná a kinézetedet:)
remélem segítettem:)
1. Válaszoló: sajna a hosszú haj nagyon rosszul áll nekem..
2. Válaszoló: köszönöm szépen, a mai nap folyamán majd írok neked:)
semmi baj nincs veled, mondom ezt hetero fiú létemre. majd telnek az évek, férfiasodsz, kialakul a stílusod, lesz kisugárzásod, és akkor megbámulnak, befogsz jönni a csajoknak.
15 éves vagy, ráérsz még csajozni, éld ki a fiatal korod, focizz, futkározz, bővítsd a tudásodat, csináld, amihez kedved van.
lehet, hogy körülötted a sok fiatal már egymással jár, de azok általában nem igaz szerelmek, pláne, ha ilyen felszínes csajok vesznek körül.
türelem, öcsi:)
28F
Köszönöm a biztató válaszokat!
Utolsó: Csak attól félek hogy keső lesz.. Aki most tetszik az egy kicsit idősebb és valószínű hogy neki már barátja lesz. És én vele akarom leélni az életemet!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!