Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Feleségek ti mennyit költötök...

Feleségek ti mennyit költötök a családi kasszából szépségápolásra ruhákra magatokra 1 hónapban? A férjetek nem tartja ezt soknak?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 22:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Akkor mi a valós probléma?

Mi zavar Téged?

Tudnál adni neki 150 E-t?

Azt se tudná beosztani?

Mi a gond? Szeretnéd ha kevesebbel is beérné, vagy szeretnéd, hoyg megtanuljon beosztani BÁRMEKKORA összeget?

Mi a vágyad?

2013. júl. 5. 23:46
 22/28 A kérdező kommentje:
Azert kapja a 100 at hogy beossza dnem osztana be ő 200 at se mert mindent megvenne ha beszabadul egy boltba. A kérdés azért került kiirásra mert állítása szerint más nők is ennyit költenek magukra és ezt akartam lecsekkolni igaz e ez. Mt szerintem nem. Sok embernek ennyi a havi fizuja. Ha a szekmajaban dolgozna ennyit keresne kb. Az nem kerül szóba hogy dolgozzon én se akarom.
2013. júl. 5. 23:55
 23/28 anonim válasza:

Te kapattad el! Elején megmondtad volna, ennyi van, oszd be és kész. És ha nem adsz neki még pluszt akkor mi van? Szexmegvonás, mi?

Majd nyugdíja miből lesz? És ha veled történik valami, akkor majd árulja a cipőit?

2013. júl. 5. 23:58
 24/28 anonim ***** válasza:

Akkor leírom: Igaz, hoyg VAN MÁS NŐ, aki ennyit költ. És NEM igaz, hogy minden nő ennyit költ ERRE.

A legtöbb nő ennyiből tart fenn lakást, gyereket, önmagát, mindent.

2013. júl. 6. 00:07
 25/28 anonim ***** válasza:

Sőt, úgy nagyjából 1 M ember lehet, akinek ilyen jövedelme van, mint Neked, és 8 M, akinek meg 100 E alatt, sokszor egy egész saládra.

a feleségednek baj van a realitásérzékével, ültesd le a Klubrádió és az ATV mellé!

2013. júl. 6. 00:08
 26/28 A kérdező kommentje:
Picit elkényeztettem igaz de szeretem. Ha meghalok örököl eleget. Nyugdíja nm hiszem hogy lesz egy darabig fizettük de rájöttünk felesleges inkább lekötjük neki azt a pénzt
2013. júl. 6. 00:18
 27/28 anonim ***** válasza:

Én nem a családi kasszából költök. Nekünk közös a rezsi és a kajapénz, meg ami a gyereknek kell, de amúgy külön pénzünk van.

Szépségápolásra kb havi 3-4000, ruhára meg kb 5-10000.

2013. júl. 6. 10:16
 28/28 anonim ***** válasza:
Nyilván nem ez az átlagos, de ez lényegtelen a ti szempontotokból. Ha megteheted és szívesen adsz, akkor teljesen mindegy, hogy más ennyiből él. Nyilván autóvásárlásnál sem a suzukikat nézegetitek, mert sokan csak párszázezret tudnak kocsira költeni. Viszont mondd meg neki, hogy ossza be azt, amit adsz neki. Bőven elégnek kell lennie, te pedig így is nagyon bőkezű vagy vele.
2013. júl. 6. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!