Feleségek ti mennyit költötök a családi kasszából szépségápolásra ruhákra magatokra 1 hónapban? A férjetek nem tartja ezt soknak?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 22:06
11/28 anonim válasza:
sminket nem hasznàlok, körmöshöz nem jàrok, fodràszhoz sem, anyum vàgja a hajam. testàpolot ritkàn veszek, az se a legdràgàbb, körömlakkot évente egyszer veszek, kb 250 ft. ruhàkat nem nagyon vàsàrolok. pàrom ezt is sokkalja :s
12/28 anonim válasza:
Ha meg nem dolgozik ne koltekezzen... Vagy dolgozzon meg erte...
13/28 anonim válasza:
Ha nem dolgozik akkor nagyon sok a 100e. Te mennyit keresel? Mert egy millából mondjuk nem sok. De 200e-ből igen. És ha nem adsz neki költőpénzt akkor mi van?
14/28 anonim válasza:
7: Nézd, engem antifogyasztónak neveltek, és a teljesn fizetésem volt világéletemben annyi, amennyit a nejed költ csak erre az árucsoportra. Én ennyiből fenntartom a lakásomat, és eltartom magamat. Persze, hogy sok a 90, de ha megengedhetitek magatoknak, akkor ne probléma.
Én viszont sose igényelném ezt - mert nem érdekel, és mert utálok iylenekkel foglalatoskodni - továbbá sosem költenék magamra más pénzéből. Ha valaki azt mondja, tessék itt van ennyi és annyi, azt megköszönném és elköltném (valószínűleg inkább iskolára, könyvekre és ingatlanra:)), de akkor gondolom az illető nem nyitna fórumot arról, hogy mit tettek a pénzével.:)
15/28 anonim válasza:
Tehát havi százezer. Valakinek a havi bére, valakinek egy pár cipő... Az a kérdés, hogy neked mennyire sok ez. Ha zavar, akkor beszélj az asszonnyal, hogy te ezt sokallod. Mondjuk közben azt is gondold át, hogy mik az lvárásaid, mert ha egy mindig fitt, elegáns, ápolt feleséget akarsz, az bizony pénzbe kerül, nagyon kevés a született szépség, pláne az idő múlásával.
16/28 A kérdező kommentje:
Szivesen adom neki a 100 ezret csak azt akarom megtudni mas nők is ennyit költenek e mert szerinte igen. Csak az zavar hogy hó végen mindig adjak pénzt vgyek azt azt. A bevétel 600 ezer Általában
2013. júl. 5. 22:51
17/28 anonim válasza:
Ha 100e-t keresnek, akkor nem költenek ennyit!
És asszonyka miért nem melózik?
18/28 anonim válasza:
16: Nézd, ennyit ha tudsz neki adni, és neki ez az élete, ez a hobbija - más nő másra költene ennyit szívesen, ami NEKI értékes, arra -, akkor mi a problémád vele?
19/28 A kérdező kommentje:
Már írtam hogy nem ossza be mert hó végen kéreget!
2013. júl. 5. 23:28
20/28 anonim válasza:
Most ez neked probléma vagy nem? Adsz neki 100-et és kevés, ez a baj? Most mi a gáz, hogy ennyit költ vagy hogy még kér? Ha nem tetszik, akkor mond meg neki, hogy itt van X összeg, oszd be és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!