Tényleg nagyon csúnya lennék? (kép)
Figyelt kérdés
folyamatosan hallom vissza az oszt.társaimtól hogy a "legjobb barátaim" azt mondják rám hogy ronda vagyok és kövér.igaz ez?
(barna hajú vagyok)
nyilván nekem sincs tökéletes testem/arcom de nektek mi a véleményetek rólam?tényleg kövér és csúnya vagyok?
2013. júl. 3. 18:22
1/45 anonim válasza:
Nem vagy se kövér,se csúnya csak nagyon fiatal:D De amúgy valószinűleg irigyek csak rád:) És lány vagyok szóval nem vagyok pedofil :D 14/L
2/45 anonim válasza:
szerintem csak itt akarsz önbizalmat szerezni..
Amúgy nem vagy csúnya, de nagyon kislány vagy még, rengeteget fogsz változni
3/45 anonim válasza:
szia:)
te úristen................ az osztálytársaid egy barmok, nem normálisak és méghozzá irigyek egyáltalán nem vagy csúnya. Ja és vékony vagy. Csak irigységből mondják ezeket.
Hány éves vagy, mert elég fiatalnak tűnsz. Kb.12 éves vagy?
4/45 A kérdező kommentje:
az jó lenne ha lenne némi önbizalmam :///
2013. júl. 3. 18:27
5/45 anonim válasza:
Szerintem szép vagy:) Csak irigykednek, ebben a korban meg nagy divat halálra fikázni a másikat, szóval magadra se vedd ;)
6/45 A kérdező kommentje:
igen,12 :D
2013. júl. 3. 18:28
7/45 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok kövér... FIATAL VAGY de nagyon.;) 14/L
9/45 anonim válasza:
Pff.Minden nap van már ilyen kérdés?
Nem.Nem vagy dagadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!