Olyan csúnya vagyok. Mit tegyek?
Hidd el, gondolkoztam már rajta :D
Ilyen csúny fejjel senki nem fog megszeretni.
Hűha... :D Én is hasonló problémákkal küzködtem.
Amit én csináltam:
-Befestettem a hajamat. Az én arcom duci volt. Állítólag a sötét vékonyítja. Ráadásul gyerekes is volt, amit a sötét állítólag megintcsak korrigál. Úgyhogy a középbarna hajamat sötétbarnára festettem.
-Nekem meg szürkészöld a szemem, de olyan semmilyen... :D Nem szerettem, de már nem zavar. A szürkéskékkel mi a gond? Szerintem szép. :)
- Nekem sem tetszett a szemem, de elfogadtam.
Sokaknak nem látszik a szemhéjuk. De ez nem gond! :D Nincs olyan, hogy tökéletes arc, és nem is kell arra törekedni.
Nekik is alig látszik:
És őket mind egy "Szép női hírességek" listából szedtem. ;D
Vagy Michelle Rodriguez-nek sem látszik annyira szemhéja, mégis sokan odavannak érte.
Nekem meg pufi szemeim vannak, ha mosolygok.
Azaz ilyen:
Utáltam, de már elfogadtam, sőt szeretem!:)
-Lebarnultam kicsit. Nagyon sápadt voltam.
Nehezen barnulok, de a nagy napsütésben nem nehéz egy kis színt szerezni. :D Így vékonyabbnak látszik az arcom + élénkebb is. És a szemem színe jobban ragyog.
- A hajamat nap, mint nap besütöm. Van egy hajvasalóm, azzal mindent meg bírok csinálni. :D Sokszor behullámosítom, de legtöbbször csak a frufrumat "vasalom helyre" + a kusza tincseket is rendbe rakom.
Általában csak ilyenre csinálom meg:
Nagyon hülye hajam van, sokat kell vele foglalkoznom. Alváskor pl. nem feküdhetek rajta, mert reggelre katasztrófa lesz belőle. :D Sok hajápolószert használok.
De sokszor azt csinálom, hogy a még az enyhén nedves hajamat becsavarom. Sokféle módszer van. Lehet csak simán befonni. Vagy újságpapírba csavarni. Vagy kontyba... Vagy szívószálba (akkor olyan négeresen göndör lesz, azt imádom. :D)
Ajánlom ezeket a videókat:
http://www.youtube.com/results?search_query=no+heat+curls&oq..
És végül a oldal-frufrumat (ami elég hosszú, alapból úgy az orromig érne) felfogom egy hajpánttal. Valahogy így:
És így megyek aludni.
Másnapra reggel szétszedem a tincseket, és szép hullámos/göndör hajam lesz! :)
A hajpánttól meg a frufrumnak lesz tartása, a töve kicsit "állni" fog.
De úgy is lehet, hogy nem göndörítesz, csak a hajpántot használod. És akkor a hajad nem fog az arcodra tapadni! :)
Persze ezeket gyakorolni kell. Az első próbálkozásom könnyfakasztó lett. :D
- Elkezdtem sokat foglalkozni az öltözködésemmel.
Nagyon sokat...
Ajánlom, hogy regisztrálj ide. Csinálj "mappákat", és gyűjts bele jépeket (Pl. ruhák, cipők, hajak, körmök, blablabla...).
Ez inspirációt ad, és kiismerheted a stílusodat! Nekem sokat segített. :p
Ezek után ha bemész egy üzletbe, rögtön ki tudod szúrni azt, ami tetszik neked. :)
Szerezz be egy változatos, csinos ruhatárat!
Te is jobban fogod magad érezni, és ezt majd mások is látják.
-Egy kis smink nem árt. Én nem mindig sminkelem magam, de ha igen, akkor is "észrevehetetlenül".
Színezett hidratáló/BB krém + púder. Aztán szempillagöndörítés + szempillaspirál. Aztán a szemöldökömet szemöldökceruzával vagy matt szemhéjfestékkel kifestem/kiegészítem.
Végül egy halvány rózsaszínű szőlőzsírt használok.
És ennyi. :) Sokat dob a kinézetemen, de még többet az önbizalmamon.
-Szemöldök. Nagyon-nagyon fontos.
Ajánlom ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=R5utXUS7Yd8
-Ápoltság sokat segít. :D Pattanásokról meg kell szabadulni. Szappannal mosok arcot + tonikot használok, ezek segítenek.
Aztán a szemöldököd ugye legyen szép.
A szempilláim növesztésére/ápolására én vazelint használok.
Ugyanezt a számra is kenem. :)
A bőröd legyen puha! És mindig legyél jó illatú. :)
-A szempilláim és a szemöldököm is be van festve. A szemöldököm olyan színű, mint a hajam. A szempilláim meg feketék.
-Porcelán fogszabályzót kaptam. Alig látszik, és rendbe tette a kusza fogsoromat. :D Imádom! Nagyon-nagyon-nagyon sokat változtatott az arcomon.
Ilyen a fogszabim:
-Egészségesebb életmódba és sportolásba kezdtem.
Nem voltam rajtam súlyfölösleg, max. pár kilő.
Mégis RENGETEGET változtatott rajtam.
Fogytam majdnem 5 kg-ot, és szörnyen sokat formásodtam.
Most feszes mindenem. Nagyon jó érzés. :3
Eleinte gyűlöltem a testmozgást. Folyton fel akartam adni. Párszor meg is tettem. De elhatároztam magam, és most már minden nap csinálom. És nem rossz érzés. :)
Fél/egy óra fitness és tánc minden nap. Zenére. :D Kifejezetten szórakoztató. Főleg, ha elkezded látni a változást.
A kajákról nem mondtam le. Imádom a csokit/chipset. De kevesebbet eszek. És több gyümölcsöt/zöldséget eszek.
De mondd, hogy nem finomak! :D
Igazából egész jó érzés egészséges dolgokat enni. :)
Sokkal erősebbnek érzem magam. :')
Jobb az életkedvem, erősebb lett a kisugárzásom.
Ráadásul feszesebb, vékonyabb lett az arcom! :))
Nem nehéz dolog így élni, csak el kell magad határoznod. :P
- És a legfontosabb: A KISUGÁRZÁS.
Komolyan! Rengeteget tesz.
Legyen önbizalmad! Ne hasonlítsd magad másokhoz... És szeresd magadat.
Emlékszem régen mindent megadtam volna, hogy úgy nézzek ki, mint egyes ismerőseim.
Most megnézem a képeiket... és hidd el, nem cserélnék velük. :) Őszintén nem.
Az utóbbi fél évben akkora változáson mentem keresztül, hogy szinte mindenki megjegyezte. :D
Élni jó, és mindannyiunkban van szépség.
Rajtad múlik, hogy kihozod-e magadból maximumot.
Amúgy meg attól még, hogy nagy az orrod, kicsik a szemeid, furcsa az arcformád, vékonyak az ajkaid, gülü szemeid vannak, vastag a nyakad, magas a homlokod, stb... nem leszel csúnya. :) Ezek tényleg nem jelentik azt, hogy nem lehetsz szép.
A szépség nem egyenlő a tökéletességgel.
Szóval fel a fejjel, és munkára fel! :D Itt a nyár, van időd magaddal foglalkozni.
Sok sikert!
Oh, és ha valami még érdekel, akkor írd nyugodtan! :) 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!