igen szerintem már a kövér kategóriában vagy. De megyjegyzem hogy eléggé szét vannak folyva az emberek legalábbis ezt tapasztalom mikor a strandra megyek. Szóval van rajtad felesleg, biztos lesz olyan itt aki dicsérni fog jön azzal a dumával hogy legalább van mit fogni rajtad , de ez már nagyobbacska hasnak számít és itt kezdődik az elhízás.
2013. jún. 26. 21:14
2/30 anonim válasza:
Nekem négy gyerek után nincs ekkora hasam - szóval jobb, ha elkezdesz valamit tenni ez ellen.
2013. jún. 26. 21:17
3/30 anonim válasza:
nem vészes : ) de viszont egy kis edzés nem árt :)
de a kérdésedre a válasz : nem, szerintem mehetsz nyugodtan : )
2013. jún. 26. 21:18
4/30 anonim válasza:
Hány hónapos a kicsi?
Komolyra fordítva a szót:
1. Vannak sokkal durvább dolgok is, ez csak egy kis háj, lehet ellene tenni.
2. Simán vehetsz fel bikinit, ha egyrészeset veszel fel azzal csak erősíted a dagiság hatását.
2013. jún. 26. 21:20
5/30 anonim válasza:
Hát ha pasizni mész oda, akkor nem előnyös, bár van akinek ez tetszik.
Ha viszont csak strandolni szeretnél, szórakozni, jól érezni magad és barnulni, akkor nyugodtan menjél, senki nem fog téged bámulni miatta.
Ellenben érdemes lenne elkezdeni tenni ellene, hogy jövő nyáron már szép legyen.
2013. jún. 26. 21:30
6/30 anonim válasza:
de szemetek vagytok! a bőröd nagyon szép még ilyen homályos és pixeles képeken is. 5-6 kg mínusz és tökéletes leszel. ezt egy hónap alatt le is tudod adni és még simán élvezheted a nyarat. Az első hónapban, ha betartasz valami komoly diétát, akkor nagyon gyorsan le fog menni. Ez mindenkinél így van.
2013. jún. 26. 21:31
7/30 anonim válasza:
Olyan mintha terhes lennél,legalább az 5. hónapban járnál.
Nagyon durva.Kövér vagy,tessék diétázni és sportolni!!!
2013. jún. 26. 21:42
8/30 A kérdező kommentje:
Jó, tudom, hogy van hasam, meg minden, de tényleg terhesnek tűnök? Szerintem látni, hogy nem kismama vagyok, hanem "párna" van a hasamon.
2013. jún. 26. 22:00
9/30 anonim válasza:
simán vehetsz fel bikinit, és nem tűnsz kismamának nyugi:)
2013. jún. 26. 22:28
10/30 anonim válasza:
hát figyi, szerintem is nagy a hasad, és én még azt hittem, hogy nekem van nagy hasam, de nekem ennek alig 20-ad részre. de amúgy strandon senki se nézi a másikat, szóval senkit se érdekel, hogy kinek mekkora a hasa, nem fognak mögötted röhögni, nyugi. de amúgy tényleg kezdj el sportolni, mert még ebből betegség is kialakulhat. szóval go torna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!