Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » CSúnya a hasam a bikinihez,...

CSúnya a hasam a bikinihez, bikiniszezonra? Kép

Figyelt kérdés

Tavasszal elég sokat híztam több mint tíz kilót. Nagyon kövér vagyok?

Iyen ha ülök:

[link]

állva:

[link]

2013. jún. 26. 21:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi a pocid. Én elnézegetném bikiniben.
2013. jún. 27. 23:32
 22/30 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, ha a barátnőm lennél, inkább finomságokkal kényeztetnélek minthogy azt mondanám hogy egy grammot is fogyj. Ha Te is jól érzed magad, nyugodtan növesztheted a kis pocid, szerintem szexi! F/30
2013. jún. 28. 15:27
 23/30 anonim ***** válasza:

"Nekem tetszik, ha a barátnőm lennél, inkább finomságokkal kényeztetnélek minthogy azt mondanám hogy egy grammot is fogyj. Ha Te is jól érzed magad, nyugodtan növesztheted a kis pocid, szerintem szexi! F/30"

-öcsém, te aztán kuṛva peṛverz egy állat vagy!

2013. jún. 28. 17:37
 24/30 anonim ***** válasza:

Ha már szóltál, válaszolok. Tehát: ha valaki nem a vékony csajokat szereti, meg a hivatalos szépségideált, akkor az "perverz állat"???

Nos, ha ez így van, akkor IGEN, AZ VAGYOK!!!!! De ha ha hiszed, ha nem, nekem ez így jó, és pont leszarom, hogy erről más, (vagy Te) mit gondol(sz).

Szevasz.

2013. jún. 28. 23:51
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem az perverzió hogy a telt lányok tetszenek, hanem hogy még etetnéd hogy hízzon... Mint a bizarr vonzódásokban a TLC-n
2013. jún. 29. 09:44
 26/30 anonim ***** válasza:

# 25/25 ma 09:44

-köszi, látom vannak azért akiknek leesett miért írtam, amit írtam :)

2013. jún. 29. 13:15
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem simán vehetsz fel bikinit.:) Sok fiúnak pont ez az alkat tetszik.De ha te mindenképp fogyni szeretnél max 5-6 kg.Abból gondolom hogy én is így néztem ki kb 5.5 kg felesleggel.
2013. jún. 30. 09:23
 28/30 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj meg, de azért van rajtad felesleg, jó lenne, ha azért elkezdenél fogyni, mert akkor már mindjárt jobb kedvvel mutogatnád te is magadat bikiniben. A kérdésedre visszatérve: Hát valóban nem szép látvány a hasad, de vannak, akik 2x akkorák, mint te és lazán tangás bikiniben nyomják, szóval azokhoz képest tűrhető. De tényleg a saját érdekedben mondom, hogy ha nem kezdesz el mozogni valamit, akkor könnyet nőhet rajtad a felesleg
2013. júl. 1. 21:44
 29/30 anonim válasza:

fogyj egy kicsit :)

amugy meg aki nevet azt köpd le és mond neki te csúnyább vagy

2013. júl. 16. 19:32
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem kertelek, kimondom tényleg rád férne ,hogy le adj pár kg-ot de ne szégyenkezz akkor sem ha nem sikerül leadnod x kg-ot.

Mert ha megnézed a strandon hány olyan ember van akinek szintén nincs tökéletes alakja.

2013. júl. 16. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!