Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Olyan csúnya vagyok. Mit tegyek?

Olyan csúnya vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csúnya fejem van. Hülye a fejformám, kicsit laposabb, és szélesebb arcom van, nem látszik a szemhélyam ami miatt olyan mintha folyton morcos lennék, széles orrom van és a szám se olyan vastag meg az is úgy áll mintha rossz kedvem lenne. A szemszínem ilyen szürkés kék amit utálok, a hajam sötétbarna és nem áll jól sehogy mert esik jobbra-balra, nem is tusom milyen haj állna jól nekem ami a fülemet eltakarja mert szerintem kicsit kiáll de anyám szerint nem. Annyira utálom magam. A bőröm is szar. Másnak szép sima, szépen barnul nekem meg hibás még az is. Nagyon rossz géneket örököltem. Anyám szépnek mondható, fiatal korában odavoltak érte a fiúk és apám is elég jóképű volt fiatal korában. Akkor nem értem én hogy lehetek ilyen ronda. Nem azt várom, hogy valaki azt mondja, hogy nem is vagy olyan csúnya csak jól esett kipanaszkodnom magam. Rosszul érzem magam amikor szebb emberekkel vagyok körülvéve. Mit tegyek?
2013. júl. 1. 18:52
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én már láttam olyat,aki nagyon sokat fogyott és ez az arcán is látszott és megváltozott a fejformája.
2017. márc. 7. 22:08
 12/13 anonim válasza:
Ne valtozzatok meg masok miatt. Ha valaha lesz palid, ne csak dugasra kelljen neki kit erdekel hogy nezel ki..
2017. szept. 18. 17:44
 13/13 anonim válasza:
Változtál valamit?
2021. júl. 4. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!