Mit csináljak, ha szép az arcom, de a hajamtól csúnya vagyok?
17 éves vagyok.
A hajam is szép, de a kettő együtt nem passzol. AKármit csinálok a hajammal(göndör és hullámos között) csak az egyenes passzol az arcomhoz. Volt már rövid hajam, közepes, hosszú, ullámos, göndörebb, feltűzve, befonva, de EGYIK SEM áll jól...:(
A fodrász ajánlotta a lépcsőzetest, megvalósítottuk, de ez se mutat jól. Külön külön nagyon szép az arcom meg a hajam, de együtt meg csúnya.:(
Törődjek bele, hogay csúnya maradok? Semmi önbizalmam mostmár. Vasalni emg nem vasalhatom, mert így is tönkre ment..
ez hülyeség olyan nincs hogy valakinek nem áll jól a haja.
küldj képet majd én írok öszinte véleményt:)
16/L
ha szép arcod van, akkor vágasd rövidre :)
szerintem az utóbbi fazonnál ne csináltass frufrut, mert az takar. Ha gondolod, beszíneztetheted is, vagy melíroztathatsz, az is nagyon sokat dob a megjelenéseden. Lehet ez is gond nálad, hogy nem passzol a hajad színe hozzád (nálam pl. így van, az eredetim nem áll jól, ezért sötétbarnára festettem); persze nem szeretnélek rábeszélni a festésre, csak egy javaslat volt :D Remélem valamennyit segítettem. Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!