Lányok, fiúk, ez tényleg így van?
Elég nagy mellem van (75C-D fazonfüggő, hogy melyik,de inkább C), de egyáltalán nem vagyok kövér (169/58-és úgy, hogy 10 éves korom óta rendszeresen futok, biciklizek, szóval a súlyom nagy része izom), de egyre többen mondják nekem, hogy a nagy mell milyen szívás, lógni fog, fájni fog a hátad, tönkreteszi a gerinced és nem is szép :o
Most mit csináljak?? o.O :( Ez tényleg ILYEN nagy probléma?
16L
Ha most nem fáj tőle a hátad, akkor nem fog később sem már. Főleg, ha sportolsz is, akkor a hátad sokkal jobban meg tudja tartani.
Az meg, hogy lógni fog...aki látott már nagyobb mellet életében, az tudja, hogy valamennyire nyilván lóg, hiszen, nagyobb a súlya, mint egy A-kosárnak. Ez természetes dolog, nem lebeghet a levegőben :)
Szard le őket. Komolyan, ez már vicc :D Ha kicsi a melled, azért szólnak meg, ha nagy, akkor meg azért...
A barátnőm mellei elég nagyok, és nem lógnak. Van egy barátnője, sokkal kisebbek a mellei, de neki meg azok a kicsik úgy lógnak... :S Szóval gondolom emberfüggő. Szerintem ennyi idősen már látszódik, hogy lógni fog e. Ha most nem, akkor szerintem később sem nagyon. (80 évesen meg már gondolom nem fog érdekelni :D )
Az hogy nem szép, az marhaság. Kinek mi tetszik. A mellizom gyakorlatokat folytasd és kezdj el a hátadra is erősíteni.
A Schrott torna szerintem erre is jó, a tartásod is javítja. Nekem elsősorban gerincferdülés miatt kellett, de a lényeg, hogy a hátat erősíti.
Amúgy én örülnék ha C-s melleim lennének :)
Köszi a válaszokat :)
Nagyon érzékeny vagyok és az emberek megjegyzései annyira rombolják mindig az önbizalmam...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!