Lányok, fiúk, ez tényleg így van?
Elég nagy mellem van (75C-D fazonfüggő, hogy melyik,de inkább C), de egyáltalán nem vagyok kövér (169/58-és úgy, hogy 10 éves korom óta rendszeresen futok, biciklizek, szóval a súlyom nagy része izom), de egyre többen mondják nekem, hogy a nagy mell milyen szívás, lógni fog, fájni fog a hátad, tönkreteszi a gerinced és nem is szép :o
Most mit csináljak?? o.O :( Ez tényleg ILYEN nagy probléma?
16L
Nem gáz. :D
Nekem amúgy nem tetszik a nagy mell, bocsi.
De sokaknak bejön! Haverok ízlését áttanulmányozva mindig arra jutok, hogy mindenkinek más tetszik.
Nekem is akkora, mint a tiéd, de én pluszba még alacsonyabb is vagyok (160 cm.)
1. Sosem fájt a hátam, a gerincemnek semmi baja. Megjegyzem szerintem a C-s kosár még nem az a hátfájdítóan nagy méret. Az E-s meg az F-s már lehet, de egy C-D nem hiszem főleg ha ilyen sokat sportolsz.
2. Genetikán és külső hatásoktól is függ, hogy lógni fog e egy mell vagy sem. A kis mell is ugyanúgy meg tud ereszkedni pl a szoptatástól, ha mondjuk lazább a kötőszövete az embernek. Viszont egy izmosabb típusnál (kis csúsztatással) ugyanolyan feszes lehet még 40 éves korában is a melle.
3. Nem a mell mérete dönti el a szépségét, hanem a formája és az, hogy mennyire van összhangban az ember testével. Egy pálcika, elfújja a szél lénykán elég idétlenül néz ki két hatalmas duda, de egy kisportolt, feszes, arányos női testet csak még szebbé tehetnek a telt keblek. Ráadásul szubjektív ízlés kérdése, hogy kinek milyen mell jön be. De az biztos, hogy igazán sosem a melleid miatt fognak szeretni, így kár ennyit aggódni miattuk. :)
Én is hasonló alkat vagyok (65/56 kg) és nekem is 75C a mellem, és nekem sem lóg, pedig már 39 éves vagyok. Ez leginkább a genetikán múlik. Én is sportolok gyerekkorom óta, ill. 10 éve jógázom.
A terhesség/szoptatás alatt, után válhat leginkább lógóssá egy nagyobb mell, ill. hirtelen súlyváltozást követően, de bizakodhatsz, hogy te is szerencsés leszel.
Köszi a válaszokat. Megnyugtatnak ;)
Egyébként teljes mértékben elfogadom, hogy valakinek nem jön be a nagy mell, tényleg tökre ízlés kérdése.
Ma is megkaptam, hogy engem a pasim csak a mellemért fog szeretni :(
Lehet, hogy ezek csak idióta megjegyzések, de nekem annyira de annyira rosszul esnek :(
Hülyeség. :D
Nekem a kisebb, feszes mell tetszik, de azt persze sosem mondják az olyan csajoknak, hogy "Uh, téged csak a feszes melleidért fognak szeretni!" Pedig komolyan vannak (pl. én), akik arra buknak, de nem kicsit.
Csak a nagymellűeknek mondják, mert rájuk irigyek. Szóval erről ennyit. Persze szeretni fogja majd a melleidet is a barátod, de az nem minden. Ilyen nincs, amit azok mondanak. Sőt, szerintem minden kismell "rajongó" összejönne egy hatalmas mellű csajjal, és minden nagymell "rajongó" összejönne egy kis mellűvel. Szóval ezek csak ideák, senki sem mell alapján keres csajt. És ha valaki beléd szeret, akkor a te melleid lesznek a szemében a legszebbek. :P
Én kifejezetten nagy mell párti vagyok, mégis jártam már kisebb mellű lánnyal. Ha van kisugárzása, akkor iszonyú szexi lehet egy kisebb mell is. A nagy mellre - pláne ha okosan VISELIK, akkor az gyönyörű lehet - légy büszke rájuk!
Biztos hogy szuperek, ha ennyien IRIGYEK rájuk!
Ne azt nézd, hogy mit mond, hanem azt hogy ki!
Egy deszka csajt persze hogy megöl a sárga irigység...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!