Miért mondják a magyar nőkre, hogy nagyon szépek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 19:07
1/5 anonim válasza:
Nem tudom,de nagy hülyeség szerintem.Itt is vannak szépek,átlagosak és csúnyák is.Mind minden más országban.Egyébként meg nem országonként változnak az emberek...Itt is ugyanolyan europid emberek vannak mint Angliában pl. Az már más , hogy pl. Ázsiában tényleg mások az emberek
2/5 anonim válasza:
Szerintem ezzel nem csak a külsőre utalnak. Ugye, az igazi szépség belülről fakad:) Na már most a magyar nők rendkívül temperamentumosak, nagy átlagban(!) vidám természetűek, közvetlenek és barátságosak. De mondjuk pl a németek karót nyelt csajok (ahogy az egyik német haverom fogalmazná):)
3/5 anonim válasza:
Azért, mert ha Magyarországon kimész az utcára, egyből látsz 1-2 szép nőt, ugyanez más országokban nem így van. Pl. Szerbiában iszonyat ronda csajok vannak, nagyítot kell használni, ha szépet akarunk keresni. A svédek meg olyan egyformák, mindegyik fehér bőr-szőke haj-kék szem, ami persze szép, de jóból is megárt a sok. A spanyolok meg sötét haj, sötét szem, durvább arcvonások. Itt Magyarországon szerintem a változatosság miatt van több szép lány mint máshol.
4/5 anonim válasza:
Én örülök és büszke vagyok arra hogy magyar vagyok. Ha csak ezt emeljük ki (mármint a magyar nőket) arra meg annyit mondok hogy: Magyar nők a legszebbek a világon és meg kellene őket becsülni! (persze azért nekik is változtatni kellene a stílusukon) Tisztelet a kivételnek!
5/5 anonim válasza:
Az első válaszolónak javaslom hogy kicsit utazgasson a világban és nézzen szét.Angliában főleg.
AHÁNY ország,annyi féle ember típus.És most a nagy átlagra gondolok,akik az őslakosok zömét teszik ki.
A magyar nők a leggyönyörübbek a világon,és a legjobb fejek.
MAGYARnak lenni jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!