Miért mondják, hogy a magyar nők a legszebbek?
Szerintem minden nemzet azt mondja, hogy a saját női a legszebbek.
Magyarországon még nem sok mosolygó embert láttam, se nőt, se férfit.
már bocsánat, de
nem lehet, hogy az ottani lányok más viselkedéshez szoktak az ottani pasiktól?
Mert nem csak a magyar csajokkal van baj. Néha a pasik is akkora egy állatok. Főleg, ha valaki nem tehet arról, hogy hogy néz ki a teste, arca. Ne tudd meg, milyen így élni, de tapasztalatból írom, ma Magyarországon csak divatszó az esélyegyenlőség, de tartalom nincs mögötte.
Jómagam még csak külföldi hírességektől hallottam. Sokszor amikor riportot készítettek velük, és szóba került kicsiny hazánk, akkor zárásként hozzátették:
,,Ja, és a magyar nők a legszebbek."
Nagyon változatos nép vagyunk. Nincs olyan, hogy tipikus magyar, így ahogyan fentebb említették mindenki talál kedvére valót.
A magyarok szerint a magyar nők a legszebbek, a lengyelek szerint a lnegyelek, a franciák szerint a francia nők stb.
A külföldi hírességek is csak "nyalizásból" mondják. Ráadásul gyakran kérdezi a riporter, hogy "és mit gondolsz a magyar lányokról?", és erre jön a válasz, hogy "nagyon szépek". Mert mit mondhatna? Hogy rondák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!