Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy a magyar...

Miért mondják, hogy a magyar nők a legszebbek?

Figyelt kérdés
Nemrég volt szerencsém Spanyolországba utazni, szerintem a spanyol nők sokkal szebbek. Arról nem is beszélve, hogy sokkal kedvesebbek és közvetlenebbek. Mosolyognak, ha valaki megbámulja őket, és integetnek sokszor. Akkor a második kérdésem: miért ilyen beképzeltek a magyar nők,és miért nem lehet rájuk nézni?
2011. okt. 15. 16:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%
Van min mosolyogni a magyaroknak? Kérdem én...
2011. okt. 15. 23:05
 12/22 anonim ***** válasza:
39%

Sok országot bejárva szintén azt tapasztaltam, hogy ezt a kijelentést nem szó szerint értsük.

Kinek minek az izlése szerint, de katgórikusan nem jelenthetük ki hogy a magyar lányok a legszebbek, többen megjegyezteék és csodálkozom a lepontozáson, most sokan vagy nem néztek szét más országokba vagy csak sima struccpolitika? Személyes észrevételeim alapján átlagot véve alapul igy objektív, NEM SZEBBEK, SŐT NAGYON NEM!

2011. nov. 11. 13:18
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
mert ìgy van!
2015. jan. 19. 18:00
 14/22 anonim ***** válasza:
39%

valószínűleg azért, mert a magyar nők kihívóan öltöznek, és úgy néznek ki, mint a prostik.

az igénytelen magyar férfiaknak meg prosti kinézetű, agyonsminkelt nő = szép nő.

2015. jan. 26. 09:50
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
nincs igazad.
2015. jan. 31. 09:31
 16/22 L. Roller ***** válasza:
36%
Hát általában a Pesti utcákon (gondolom vidéken is hasonlóak az arányok) a nők olyan 6-7%-án van néznivaló. Azért mondom ezt, mert valamelyiknek csak az arca érdekes, vagy a feneke formás, esetleg a szeme. A valóban,teljes egészében kifogástalan alkatú nők aránya legfeljebb 1%. Beképzeltségük meg a kultúránk része, bár a jól fizető nyugati turistákkal biztos kedvesebbek :(
2016. júl. 13. 14:30
 17/22 L. Roller ***** válasza:
Bocsi, úgy értem nem csak a nők kedvesebbe velük, de sajnos mi is nyomjuk a kamu szmájlingot amíg hullik az euró a zsebükből:(
2016. júl. 13. 14:37
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

Bizony, a képmutatás a nyalás a lényeg. Jót mondunk valakiről, ha azt akarjuk, hogy rólunk is jó legyen a kép.

És ma az is trend, hogy csak az számít nőnek, aki úgy néz ki, mint egy utcanő. Erre szokták azt mondani, hogy minden nő az.

2017. okt. 18. 22:58
 19/22 kenorcsi válasza:
Igen, én is tapasztaltam, hogy a magyar nők nagyon szépek. Külföldön dolgoztam évekig es csak pozitìvumot hallottam. Viszont az is igaz, hogy nem mosolyognak. Ezzel egyet kell értenem aki ezt a választ irta.Azok a magyar nők akik mosolyognak sokkal jobban belopják a ferfiak szívébe magukat. Több férfit is magukkal ragadnak. Ezt ne èrtse senki félre. Ez egy nagy pozitívum ha a mosoly belülről jön.Annak is jó aki adja és annak is aki kapja. Valóban többet kellene mosolyogni...
2019. dec. 18. 22:06
 20/22 anonim ***** válasza:

hát azért, mert Mo. természetesen mindenben a leg..leg..leg....

Nem azt mondom, hogy csúnyák a magyar nők, de sztem teljesen átlagosak, az öltözködésük borzalmas (semmi stílus, egyforma kihívó unalmas ruhák), és tényleg sértődött, beképzelt fejjel mászkálnak.

2020. jan. 7. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!