Miért akarnak ennyien lefogyni?
Szerintem a táplálkozással van a gond... Nem mindegy mit eszel.. és ezért itt ott vannak hukácskák...
Én jobban érzem magam hogy fogytam 10 kgt... fittebb vagyok... és nem pufi az arcom :D
Őszintén megvallva,rajtam van kb 10 kiló(pasi vagyok)
És egyáltalán nem érzem tőle magam csúnyábbnak,vagy egészségtelenebbnek.Tanultam élelmiszertechnológiát,amikor szakmát tanultam,meg a logika is azt diktálja,hogy ha én egy kanállal eszem egy nap,de csak fél kanálnyi kéne,mert csak döglök a tv előtt,akkor ugyanúgy hízni fogok.Ha megeszek egy tábla szalonnát,de kemény fizikai munkám van,nem megy fel semmi.
Én kb 3 ember adagját eszem meg,de általában rengeteget kell mozognom a munkában.Úgyhogy Norbi Update,tehet egy szívességet...Azzal,hogy sok energiát viszek be,még nem fogok hízni.A sok cukortól se leszek cukorbeteg,ha a szervezetem megfelelően termeli az inzulint. A zsír is ép úgy csak energiabomba...Nem tudom,miért nem járnak utána az emberek az ilyeneknek...
A fogyókúrában 30% a táplálkozás, 70% a sport. Nyilván kevesebbet fog hízni az ember, ha aktív életmódot folytat de a táplálkozáson nem változtat, de ha kevesebbet vagy kevésbé kalóriadús ételeket eszik, nyilván hatékonyabb lesz a és az eredmény is tartósabb.
Igen, valószínűleg szebbnek éreznék magukat, és mások is annak látnák őket. Egyrészt mert mondjuk egy 165 centis lány nyilván esztétikusabb 50 kgosan mint mondjuk 70en. Másrészt a fogyókúrával járó életmódváltás az egész testre jó hatással van. A haj és a bőr is fényesebb lesz, valamint a közérzetük is sokat fog javulni, emiatt pozitívabb lesz a kisugárzásuk. Itt most a helyesen végzett fogyókúráról van szó. Koplalással tartós eredményt nem lehet elérni, hiszen a drasztikus tápanyagmegvonás miatt a testünk először az izomzatot kezdi leépíteni. Sokszor előfordul, hogy valaki így fogy le 5 kg-ot, de a testzsírszázaléka nagyobb, mint a diéta előtt volt. A koplalás abbahagyásával pedig a leadott kilók hamar visszajönnek. Ez nem csak eredménytelen, de egészségtelen is.
Viszont neked se ártana pár kilót leadnod, kedves kérdező. Ezt nem sértésnek szánom. Már akár 2 kiló súlyfelesleg is egészségtelen hosszú távon. Terheli az ízületeket és a gerincet. A 10 kiló felesleg pedig nagyban megnöveli a szív és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. Nem beszélve arról, hogy nagyon kevesen találják vonzónak a túlsúlyos embereket!
hát,6os.Nemrég voltam orvosnál,aki rákapcsolt egy szívmegfigyelésre(szűrés) és idézem"sportoló szíve van" szóval nem hinném,hogy olyan megterhelő lenne.
meg láttam szép,magabiztos 65 kiló körüli 160 centis csajt is,akiért versengtek a férfiak.A rosz közérzetet nem a felesleg,hanem a hozzá társított kritikák,és rosz megítélés okoz.Ha a tvben pl nem azt nyomatnák egész nap,hogy legyél vékony és gazdag,és nő esetében ribanc,nem biztos,hogy ennyien vékonyodni akarnának.
"A fogyókúrában 30% a táplálkozás, 70% a sport. " Fordítva van.
Ha nem fordítva lenne, akkor nem fogytam volna napi 20 perc sétával 10 kilót három hónap alatt. A kajára viszont nagyon figyeltem. És 1 éve tartom a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!